Δ. Κεχαγιά: Συστρατευόμαστε όλοι στον κοινό σκοπό
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Συστρατευόμαστε όλοι στον κοινό σκοπό

«Η Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας αλλά και υπόμνηση για το τι μπορούμε να πετύχουμε οι Έλληνες με ενότητα και ομοψυχία όταν οι περιστάσεις απαιτούν και το ιστορικό καθήκον καλεί» σημειώνει η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, λίγο μετά την κατάθεση στεφάνου για τη σημερινή εθνική εορτή.

«Την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε επίσης τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, τη χαρμόσυνη είδηση της επικείμενης ενσάρκωσης και έλευσης του Υιού του Θεού» συνεχίζει στο μήνυμά της η δήμαρχος και προσθέτει:

«Φέτος, όμως, η πατρίδα μας αδυνατεί να γιορτάσει, καθώς αγωνίζεται μαζί με τον υπόλοιπο σύγχρονο κόσμο να ξεπεράσει μία από τις μεγαλύτερες απειλές των τελευταίων δεκαετιών, μια πανδημία που προκαλεί σοβαρή κρίση υγείας, μια κρίση που διαδέχεται μία άλλη οικονομική και που για ακόμη μία φορά δοκιμάζει τις αντοχές μας ως λαού.

»Ας κοιτάξουμε τούτη την ώρα πέρα από τα σύνορα της Επετείου, κρατώντας το βασικό της μήνυμα, τη συστράτευση όλων μας σε ένα κοινό σκοπό: την προάσπιση του δικαιώματος σε μια κοινωνία προοπτικής και ελπίδας για την υγεία και την ζωή όλων μας».

Και η κ. Κεχαγιά καταλήγει στο μήνυμά της:

«Ενωμένοι, με σύμπνοια, μεθοδικά και με θρησκευτική ευλάβεια, καλούμαστε να νικήσουμε και πάλι, για να μπορούμε να ευχόμαστε για πολλές ακόμη Επετείους Χρόνια Πολλά στην Πατρίδα μας. Για να το πετύχουμε αγωνιζόμαστε όλοι μαζί και #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ! Χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet