Εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Πεντέλης στις 16/6
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Πεντέλης στις 16/6

Ο Δήμος Πεντέλης τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας και μένοντας πιστός στις δεσμεύσεις του και πάντοτε αρωγός των Δημοτών του, τηρώντας το πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής του διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών του Δήμου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η 7η κατά σειρά σε 18 μήνες, 28η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 στο δημαρχείο Πεντέλης (Καλαμβόκη 2Α, Μελίσσια) κατά τις ώρες 14:00-19:00.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Φλέμινγκ», το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους  υγειονομικούς  κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

«Ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κατόπιν των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την έλευση και εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19), η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά επιτακτική ανάγκη και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά», επισημαίνει η διοίκηση.

Η δημοτική αρχή καλεί τους εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στον χώρο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κ.κ. Σαπουνά Θεοδώρα, τηλ.: 213 2050017, Χατζηνικολάου Μαρία, τηλ.: 69 37401249 και Βλάχου Αγγελική, τηλ.: 69 44907262.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet