Εκπαιδευτική… ανασκόπηση
Κοινωνία

Εκπαιδευτική… ανασκόπηση

Το απόγευμα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η τακτική μηνιαία συνάντηση του δημάρχου με την εκπαιδευτική κοινότητα της Πεντέλης. Στη συνάντηση προήδρευσε ο θεματικός αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μούστρης και συμμετείχαν οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας

εκπαίδευσης Ηλίας Τσουχνικάς και Χρήστος Φουφρής, οι διευθυντές των σχολείων και των δύο βαθμίδων και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της οικονομικής στήριξης των σχολικών μονάδων, μετά τη νέα οικονομική κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε από τις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας.

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών για τα έργα τα οποία αποφάσισε η διοίκηση να υλοποιηθούν τη φετινή χρονιά στους σχολικούς χώρους.

Ακολούθως έγινε επισκόπηση της κατάστασης από πλευράς των υπαρχόντων μαθητών, αυτών που αποχωρούν και των νέων μαθητών που προσέρχονται στα δημοτικά σχολεία. Συμφωνήθηκαν δε ομόφωνα οι αναπροσαρμογές που πρέπει να γίνουν για τη νέα σχολική χρονιά.

Γενική διαπίστωση ήταν ότι για όλα τα σχολεία δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, υπάρχει επάρκεια εγκαταστάσεων να δεχθούν όλους τους μαθητές, με εξαίρεση το Δημοτικό της Ν. Πεντέλης , για το οποίο θα επαναληφθεί η ίδια διαδικασία που ίσχυσε το λήγον σχολικό έτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet