Επιτέλους ρεύμα στην 1η Γειτονιά Μελισσίων – Ευχαριστούμε τους εναερίτες του ΔΕΔΔΗΕ
Κοινωνία

Επιτέλους ρεύμα στην 1η Γειτονιά Μελισσίων – Ευχαριστούμε τους εναερίτες του ΔΕΔΔΗΕ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022, μετά από σχεδόν 48 ώρες, οι κάτοικοι γύρω από την οδό Σύρου, στην 1η Γειτονιά Μελισσίων, απέκτησαν ηλεκτρικό ρεύμα. Οι ηρωικοί εναερίτες του ΔΕΔΔΗΕ, οι μόνοι, μαζί με μερικούς υπαλλήλους δήμων και άλλων φορέων, που πολέμησαν να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που άφησε πίσω η κακοκαιρία «Ελπίς», αλλά και η ανικανότητα όσων διαχειρίζονται τις τύχες μας, μας έδωσαν και πάλι πίσω την κανονικότητά μας. Τους ευχαριστούμε.

Το πώς φθάσαμε στο αποτέλεσμα αυτό αποτελεί αντικείμενο εκτενούς ρεπορτάζ το οποίο το «Ε» θα δημοσιεύσει σε λίγες ώρες.

Ως υπεύθυνος του ιστοτόπου αυτού θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους αναγνώστες του «Ε» για όσες τυχόν ελλείψεις διαπίστωσαν τα τελευταία 24ωρα. Δυστυχώς, έχοντας τεθεί εκτός… μάχης, εγκλωβισμένος και χωρίς ρεύμα στα Μελίσσια του 2022, είχα ελάχιστες δυνατότητες να συντονιστώ με τους συνεργάτες μου, που ωστόσο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να σας παράσχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Τους ευχαριστώ.

Τα υπόλοιπα σε λίγες ώρες, αφού καταφέρουμε να πάρουμε κάποιες ανάσες και να συνέλθουμε από την απίστευτη ταλαιπωρία.

Όμως μετά θα τα γράψουμε όλα! Έστω κι αν δυσαρεστήσουμε κάποιους…

Προσωπικώς, ευχαριστώ και τους δημοτικούς συμβούλους που μεσολάβησαν ώστε να έχω και πάλι τη δυνατότητα να κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή μου.

Φιλικά

Θάνος Σταθόπουλος

Υπεύθυνος του ειδησεογραφικού ιστοτόπου ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet