Ετήσια γιορτή για Κυκλαδίτες
Κοινωνία

Ετήσια γιορτή για Κυκλαδίτες

Ο Σύλλογος Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης «Τα Κυκλαδονήσια» πραγματοποίησαν την ετήσια γιορτή τους την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στην Ν. Πεντέλη, στον χώρο της Εστίας Δωρεάν Τροφίμων, Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης. Στον προαύλιο χώρο της Εστίας αντάμωσαν οι Κυκλαδίτες, παρουσίασαν το νέο τους Διοικητικό Συμβούλιο, αναβίωσαν μνήμες και θύμησες του χθες και διασκέδασαν με παραδοσιακά τραγούδια και χορό από το ομώνυμο συγκρότημα τους.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και συναντήθηκε και με τους παλιούς Πεντελιώτες λατόμους που δούλεψε μαζί τους στα λατομεία στις αρχές της 10ετίας του ΄60. Στον χαιρετισμό του επεσήμανε τη νιότη, το μεράκι και την ελπίδα που αποτυπώνονται στο προεδρείο του Συλλόγου που συνεχίζει  την παράδοση και ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι αντιδήμαρχοι Αποστολόπουλος Θεόδωρος, Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Άντα, Μπούρας Βασίλης και Ζώης Γιάννης, οι τοπικοί Σύμβουλοι Γκολετσόπουλος Χρήστος και Οικονομίδης Νίκος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης  Κιτσούλης Λευτέρης, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της πόλης και φίλοι των Κυκλαδιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet