Ετήσιος χορός για την «Αρετούσα»
Κοινωνία

Ετήσιος χορός για την «Αρετούσα»

Τον ετήσιο χορό τους διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογος Κρητών και φίλων Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα», το βράδυ του Σαββάτου, 15 Φεβρουαρίου 2014,  σε κέντρο στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο πρόεδρος και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και δημοτικούς συμβούλους. Το μουσικοχορευτικό τμήμα του Συλλόγου διασκέδασε με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς τους φίλους που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, δύναμη και καλή και δημιουργική θητεία και να συνεχίσουν να στηρίζουν και να διαδίδουν την πολιτιστική τους κληρονομιά και το κοινωνικό έργο τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, πλην του δημάρχου, ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μούστρης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος και Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος της Β/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Φουφρής, οι τοπικοί σύμβουλοι Εύη Ευαγγελίου  και Σπύρος Ξάφης, εκπρόσωποι συλλόγων και φίλοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet