«Ευχαριστώ» Δ. Στεργίου σε όσους συνέβαλαν για την αντιμετώπιση κινδύνου πυρκαγιάς
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» Δ. Στεργίου σε όσους συνέβαλαν για την αντιμετώπιση κινδύνου πυρκαγιάς

Ευχαριστήριο προς όλους όσοι συνέβαλαν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών απευθύνει ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Στο ευχαριστήριο αναφέρονται τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι η αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιάς την περίοδο από 17 έως 23 Ιουλίου έγινε από τους αρμόδιους αιρετούς της διοίκησης του Δήμου (δήμαρχο, τοπικούς αντιδημάρχους και πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης), το προσωπικό και τους εθελοντές στου Δήμου σύμφωνα με την υφιστάμενη σχεδίαση.

Ευχαριστώ τους τοπικούς αντιδημάρχους Μελισσίων κ. Τσουχνικά Ηλία, Νέας Πεντέλης κ. Κοντουλάκο Λευτέρη, Πεντέλης κ. Ζώη Ιωάννη και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Νέας Πεντέλης κ. Μιχελακάκη Μανώλη, Μελισσίων κ. Βορέα Γεώργιο και Πεντέλης κ. Ζούνη Ιωάννη.

Ευχαριστώ τον αρμόδιο διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Ξανθάκο Ιωάννη καθώς και το προσωπικό που υλοποίησε τη δράση αυτή.

Ευχαριστώ τους εθελοντές χειριστές των οχημάτων και τους εθελοντές στελέχωσης του ΚΕΠΙΧ.

Ευχαριστώ το προσωπικό Πολιτικής Προστασίας και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου για την ευσυνείδητη και πέραν του ωραρίου εργασίας υλοποίηση της αποστολής του.

Τέτοιες λειτουργίες τεκμηριώνουν την ύπαρξη και την άριστη λειτουργία του Δήμου μας και της Αυτοδιοίκησης ευρύτερα και τη συμβολή του εθελοντισμού στον αγώνα αυτό.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο βαθμό υπευθυνότητας για να μη θρηνήσουμε δάση και θύματα.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους σας.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης

Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet