Βραβεύτηκε το «πράσινο» 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων
Κοινωνία

Βραβεύτηκε το «πράσινο» 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης παραβρέθηκε στη βράβευση του 1ου Νηπιαγωγείου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων και στην έπαρση της Πράσινης Σημαίας των Οικολογικών Σχολείων, από το Διεθνές Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Είναι η 3η συνεχής διάκριση του 1ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων με την Πράσινη Σημαία, σε συνέχεια της τιμητικής διάκρισης από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) για την παρουσίαση δρώμενου καθώς και τη δραστηριότητα σποροφύτευσης στο Πεντελικό όρος. Επαίνους έχει πάρει επίσης από τη Unicef, την παιδική Helmepa, από την ΕΕΠΦ και από τον Δήμο Πεντέλης για τη συμμετοχή στον εορτασμό της 5ης Ιουνίου (Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος).

Ο κ. Δημήτρης Στεργίου–Καψάλης συνεχάρη τα παιδιά και τη διευθύντρια του σχολείου Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, επισημαίνοντας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ότι «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί βρίσκομαι σε ένα σχολείο που τιμά τον Δήμο μας και αποτελεί πρότυπο περιβαλλοντικής συνείδησης και λειτουργίας. Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη ζωή, την ανάπτυξη, την υγεία και σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής που σχετίζεται άμεσα με το περιβάλλον. Και τα παιδιά μας, φροντίζουν και νοιάζονται για το περιβάλλον».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μαζί με τον δήμαρχο, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κωστόπουλος και η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων Μαίρη Δούκα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet