Κατά του κλεισίματος του ΚΕΠ πλ. Αγίου Γεωργίου Μελισσίων η παράταξη Μπροστά Μαζί
Κοινωνία

Κατά του κλεισίματος του ΚΕΠ πλ. Αγίου Γεωργίου Μελισσίων η παράταξη Μπροστά Μαζί

Κατά του κλεισίματος του ΚΕΠ Μελισσίων που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου τάσσεται η παράταξη Μπροστά Μαζί Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη. Η παράταξη, όπως και οι υπόλοιπες της αντιπολίτευσης, καταψήφισαν σχετική πρόταση της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης, η οποία συζητήθηκε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθη την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος:

Η νέα συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου επιχείρησε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου να κλείσει το ΚΕΠ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια.

Είχαμε καιρό να ακούσουμε δημοτική αρχή να κλείνει δομές που εξυπηρετούν τους πολίτες, όμως μετά την αποτυχημένη κίνησή τους με το κλείσιμο των δύο νομικών προσώπων (ΟΠΑΘ, ΟΚΠΑ), πράγμα που παραδέχτηκε δημόσια η αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Κοσμοπούλου, ήρθε η ώρα των ΚΕΠ.

Με πρόσχημα πως το συγκεκριμένο ΚΕΠ δεν εξυπηρετεί μεγάλο όγκο υποθέσεων, θεώρησαν σκόπιμο να το κλείσουν, πονάει πόδι… κόβω πόδι.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση με ψήφους 16 κατά και 14 υπέρ καταψήφισαν την πρόταση της συνδιοίκησης Κεχαγία – Παλαιοδήμου.

Εμείς ως παράταξη θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, για να κρατηθεί ο Δήμος Πεντέλης όρθιος και να μην οδηγηθεί στα βράχια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet