Με αθρόα συμμετοχή ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΚΔΒΜ του Δήμου Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με αθρόα συμμετοχή ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΚΔΒΜ του Δήμου Πεντέλης

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Δήμου Πεντέλης.

Στο Κέντρο, υλοποιούνται δράσεις μη τυπικής εκπαίδευσης και ειδικότερα δράσεις γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων, τα οποία απευθύνονται σε ενήλικες άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές κ.λπ., με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή. Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες παρέχονται δια ζώσης ή/και μέσω ηλεκτρονικής μάθησης.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Μαρκαντώνη.

Τα προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων που παρέχονται σήμερα, είναι ανά θεματικά πεδία:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 2022 – 2023
Α/ΑΜΑΘΗΜΑΧΩΡΟΣΗΜΕΡΕΣΩΡΕΣΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
1ΒΑΣΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ Α1ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ18.00 – 20.00ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
2ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ18.00 – 20.00ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
3ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ20.00 – 22.00ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
4ΒΑΣΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ Α1ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΤΕΤΑΡΤΗ19.00 – 22.00ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ
5ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ20.00 – 22.00ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
6ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ18.00 – 20.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (έναρξη 1/12)

Τα προσφερόμενα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης συνεχίζουν να εμπλουτίζονται με νέες θεματικές, οι οποίες θα ανακοινώνονται όταν οριστικοποιηθούν.

Το έργο του Κέντρου, συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης: www.penteli.gov.gr ή να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση

Για πληροφορίες, μπορούν επίσης να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου στο τηλέφωνο: 213 2140538 (΄Ωρες: 09.00 – 14.00, Μαρία Θηραίου), Ταχ. Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 22 – 15239 Νέα Πεντέλη, Email: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet