Με την παρουσία του Κ. Χατζηδάκη ξεκίνησαν από το ΝΙΕΝ οι καθαρισμοί στον Δήμο Πεντέλης ενόψει της αντιπυρικής περιόδου
Κοινωνία

Με την παρουσία του Κ. Χατζηδάκη ξεκίνησαν από το ΝΙΕΝ οι καθαρισμοί στον Δήμο Πεντέλης ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Ξεκίνησαν την Κυριακή των Βαΐων 25/4, από τις υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης, οι εργασίες καθαρισμού των χώρων του Δήμου εν όψει της περιόδου πυρασφάλειας.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από τον χώρο του ΝΙΕΝ, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σε ένα τμήμα του. Εκτός από υπαλλήλους του Δήμου, συνέδραμε ουσιαστικά και ο ΣΠΑΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρό του, Βλάσση Σιώμο.

Οι εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή. Στόχος του Δήμου Πεντέλης είναι οι σχετικοί καθαρισμοί δημοτικών και ιδιωτικών χώρων να έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα.

Στον καθαρισμό παρέστη ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, πολιτικός προϊστάμενος του ΕΦΚΑ, ο οποίος και είναι ιδιοκτήτης του χώρου του ΝΙΕΝ, που ωστόσο έχει παραχωρηθεί ως χρήση στο Δήμο.

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, μαζί με τους συνεργάτες της, ξενάγησε τον Κωστή Χατζηδάκη σε όλον το χώρο, δείχνοντας στον υπουργό το εγκαταλελειμμένο κτήριο και αναφέροντάς του την επικινδυνότητα που έχει για την ασφάλεια των πολιτών.

Όπως τονίζει η δημοτική αρχή, συμφωνήθηκε ο Δήμος Πεντέλης, το υπουργείο Εργασίας και ο ΕΦΚΑ να συνεργαστούν και να αναζητήσουν από κοινού οριστική λύση για το εγκαταλελειμμένο εδώ και 45 χρόνια κτήριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet