Μπροστά Μαζί: Πολιτική Προστασία Δήμου Πεντέλης, η κατάρρευση ενός χάρτινου πύργου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μπροστά Μαζί: Πολιτική Προστασία Δήμου Πεντέλης, η κατάρρευση ενός χάρτινου πύργου

Για «μαζικές παραιτήσεις στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Πεντέλης» κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί- Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Πολιτική Προστασία Δήμου Πεντέλης, η κατάρρευση ενός χάρτινου πύργου» η παράταξη αναφέρει: «Παρ’ ότι εδώ και 15 ημέρες έχει η ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος (κατά γενική ομολογία η δυσκολότερη των τελευταίων ετών) δεν φαίνεται να ξεκινάει και με τους καλύτερους οιωνούς για τον Δήμο Πεντέλης.

Η πλήρης ασυνεννοησία εντός της διοίκησης αφού σύμφωνα με δήλωση της κ. Κοσμοπούλου σε τοπικό ΜΜΕ υπήρχαν δύο σχέδια για την αντιπυρική περίοδο, ένα από την ιδία ως καθ’ ύλην αρμόδια μέχρι πρότινος και ένα από τη δήμαρχο, καθώς και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πλησίον του δημαρχείου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων και δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων την Πέμπτη 12 Μαΐου, οδήγησαν στο να υπάρξουν μαζικές παραιτήσεις από αυτόν τον καίριο τομέα ειδικά για τον Δήμο μας, αρχικώς από την αρμόδια αντιδήμαρχο Αν. Κοσμοπούλου και εν συνεχεία από τον διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Ι. Ξανθάκο, ο οποίος παρατύπως βρισκόταν σε δύο θέσεις και τέλους από τους έμπειρους επικεφαλής των εθελοντών κ.κ. Ζούνη
και Διακομανώλη.

Ελπίζουμε, όμως, αλλά το θεωρούμε απίθανο να βρεθεί κάποιος αιρετός, ώστε να αναλάβει αυτόν το νευραλγικό τομέα ειδικά για τον Δήμο Πεντέλης. Αν όμως μέχρι τότε συμβεί το οτιδήποτε, που φυσικά το απευχόμαστε, να ξέρετε ότι υπεύθυνη είναι η δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet