Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Η… επιτομή της διγλωσσίας από τη Συμπολιτεία για το γήπεδο της Ν. Πεντέλης
Αθλητισμός

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Η… επιτομή της διγλωσσίας από τη Συμπολιτεία για το γήπεδο της Ν. Πεντέλης

Για «επιτομή της διγλωσσίας» από πλευράς της παράταξης Συμπολιτείας σχετικά με θέμα του γηπέδου της Νέας Πεντέλης κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Φειδοπιάστη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η επικεφαλής της Συμπολιτείας, Δήμητρα Κεχαγιά, παρά τις προειδοποιήσεις, ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο την εισήγηση του δημάρχου Πεντέλης για τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο, ενώ μιλώντας στη Ν. Πεντέλη, δήλωσε ότι θα ψάξει για άλλον χώρο για την εγκατάστασή του! Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την παράταξη του κ. Φειδοπιάστη, η κ. Κεχαγιά «κλείνει το μάτι» στους ιδιοκτήτες των εκτός σχεδίου οικοπέδων στον Προφήτη Ηλία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Η ψήφος της Συμπολιτείας υπέρ του χλοοτάπητα στη Νέα Πεντέλη, δεν ήταν τυχαία. Παρ’ όλο που ενημερώσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο για την αδυναμία να υλοποιηθεί η εισήγηση τοποθέτησης χλοοτάπητα στο Θάλωσσι, η κ. Κεχαγιά αποφάσισε να στηρίξει την εισήγηση του δημάρχου και ταυτόχρονα να συνομιλεί, καθησυχάζοντας για το αντίθετο, τους κατοίκους που είχαν άλλη άποψη.

Στην ομιλία της, στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, οι μάσκες έπεσαν. Δήλωσε ότι θα ψάξει για άλλη τοποθεσία εγκατάστασης γηπέδου ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα θα τοποθετήσει χλοοτάπητα. Με άλλα λόγια, θα δαπανήσει ποσό, άνω των 300.000€, για μια προσωρινή λύση.

Επίσης, καθησυχάζει, «κλείνοντας» το μάτι  στους ιδιοκτήτες των εκτός σχεδίου οικοπέδων του Προφήτη Ηλία, για εξαγορά από τον Δήμο (πρόγραμμα Συμπολιτείας), αποκρύπτοντας την επιβάρυνση που θα υποστούν οι κάτοικοι για ένα θέμα που είναι  ξεκάθαρα λυμένο από το ΓΠΣ της πόλης.

Η επιτομή της διγλωσσίας…     

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet