Ο Λ. Κοντουλάκος σε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους των Μελισσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Λ. Κοντουλάκος σε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους των Μελισσίων

Ο συνδυασμός Μπροστά Μαζί διοργάνωσε την Τετάρτη 20 Μαρτίου ανοιχτή συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο Μελισσίων για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Κοντουλάκος παρουσίασε την πρόταση του συνδυασμού για σειρά θεμάτων, όπως η καθαριότητα, η ασφάλεια, η κατάσταση των παιδικών χαρών και των κοινοχρήστων χώρων, η επέκταση της πόλης με την ένταξη των 3ης και 4ης γειτονιών.

Επίσης, πήρε θέση για σειρά χρόνιων ζητημάτων (ΝΙΕΝ, άλσος Παπαδημητρίου, πλατεία Πόγκα), ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση με τους πολίτες στην οποία αναδείχθηκαν ζητήματα όπως η έλλειψη της δημοτικής συγκοινωνίας, η απουσία συγκεκριμένης πολιτικής για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα και η λειτουργία των εμπορικών δρόμων της πόλης των Μελισσίων.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Λευτέρη Κοντουλάκου που, ανάμεσα σε άλλα, είπε:

«Η πόλη πρέπει να αποκτήσει νέα ταυτότητα. Να μην καταντήσουμε τα Μελίσσια σουβλακούπολη και μπαρούπολη. Θέλουμε τα Μελίσσια να προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου για νέα και καινοτόμα πράγματα, θέλουμε τα Μελίσσια να διαδραματίσουν τον ρόλο που τους αξίζει στην εποχή που έρχεται, να μην οικοδομήσουμε μια πόλη – εστιατόριο».

Στο παραπάνω πλαίσιο ο Λευτέρης Κοντουλάκος παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση για την αξιοποίηση του ΝΙΕΝ, κάνοντας λόγο για συν-διαχείριση του ακινήτου με τον ΕΦΚΑ, με προτεραιότητα τη λειτουργία ενός δημοτικού πολυιατρείου.

Συγκεκριμένα δήλωσε για το ΝΙΕΝ:

«Ο Δήμος θα πάει να επενδύσει εκεί. Θέλουμε κάτι πιο ουσιαστικό κατά τη γνώμη μου. Η πρότασή μας είναι η δημιουργία καταρχήν ενός δημοτικού πολυιατρείου. Αυτό το οποίο λείπει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο από τον Δήμο μας. Να αποκτήσουμε επιτέλους ένα πλήρες, ολοκληρωμένο, σύγχρονο δημοτικό πολυϊατρείο. Γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Και όταν έχω στα χέρια μου συγκεκριμένη μελέτη για λειτουργία πολυιατρείου, τότε να εξετάσουμε τι παραπάνω μπορούμε να στεγάσουμε στο ΝΙΕΝ. Να δούμε και χώρους πολιτισμού και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά μας και διαμόρφωση και αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου».

Στην ανοιχτή συζήτηση που οργάνωσε η παράταξη Μπροστά Μαζί συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ., Φώτης Φωτίου και Νίκος Μπούρας, ο γραμματέας της Β3 ΝΟΔΕ, Μιλτιάδης Παπαδάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. Σάκης Ιωαννίδης και Νίκος Κωστόπουλος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γ. Πατούλη Ιωάννης Κατσαγκόλης, Πολυτίμη Λεονάρδου και Μανίνα Ζαννή, ο υπ. δήμαρχος Χαλανδρίου Γιάννης Λαδόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Βριλησσίων Παναγιώτης Κατσούγκρης και τα μέλη της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Αγγελική Μηλιώτη και Μάνος Μαυρικάκης. Ιδιαίτερη επίσης αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση στη συζήτηση του στρατηγού ε.α. Χρήστου Τόιλου, ο οποίος υπήρξε παλαιότερα υποψήφιος δήμαρχος Μελισσίων.

Ο συνδυασμός Μπροστά Μαζί και ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Κοντουλάκος «θα συνεχίσουν το επόμενο διάστημα τις θεματικές συζητήσεις και δράσεις με φορείς και συμπολίτες μας, καθώς είναι κοινή πεποίθηση πλέον ότι μόνο όλοι Μαζί μπορούμε να πάμε Μπροστά», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet