Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Ακόμα μία φορά κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος άφησαν τους πολίτες στο έλεος της κακοκαιρίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Ακόμα μία φορά κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος άφησαν τους πολίτες στο έλεος της κακοκαιρίας

«Η τραγική κατάσταση που βιώσαμε και βιώνουμε ακόμα, για τρίτο 24ωρο, αναδεικνύει την ανικανότητα όλων των επιπέδων του “άριστου επιτελικού κράτους”», όπως αναφέρει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) Πεντέλης.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν:

Όσοι τυχεροί πολίτες είχαν ρεύμα, παρακολούθησαν στα ΜΜΕ τις βόλτες του ανέμελου πρωθυπουργού στο Κολωνάκι και τον συντονισμό συσκέψεων που στόχευαν στην επικοινωνία και όχι στην ουσία, ακόμα μία φορά.

Εντωμεταξύ, στην πραγματική ζωή, μεγάλο μέρος νοικοκυριών, καταστημάτων, αλλά και συμπολιτών μας ΑμεΑ, καθώς και αυτών που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης, ακόμα και σήμερα Τετάρτη παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Όσο για το οδικό δίκτυο, τα σχόλια περιττεύουν. Στον Δήμο Πεντέλης κεντρικές οδικές αρτηρίες, παρέμειναν κλειστές έως την Τρίτη το μεσημέρι. Βέβαια, να τονίσουμε ότι το αλάτι, που έπρεπε να έχει προμηθευτεί ο Δήμος από τον Οκτώβριο, δεν έφτασε ποτέ γιατί η μεν δήμαρχος κ. Κεχαγιά, δεν το είχε θεωρήσει απαραίτητο, κι ακολούθησε την κυβερνητική γραμμή «βλέποντας και κάνοντας», ο δε επιτελάρχης κ. Χρυσοχοΐδης, έκλεισε την Εθνικό Οδό για να μην επιβαρύνει με έξοδα τον παραχωρησιούχο, που είχε την υποχρέωση να την κρατήσει καθαρή.

Τελικά, ακόμα μία φορά, αποδεικνύεται περίτρανα πως η Ν.Δ., είτε λειτουργεί σε επίπεδο κυβέρνησης, είτε Περιφέρειας, είτε Δήμου, δεν έχει στο επίκεντρο των πολιτικών της τις ανάγκες του πολίτη.

Ακόμα μία φορά «βλέποντας και κάνοντας», ακόμα μία φορά άφησαν, κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος, τους πολίτες στο έλεος μίας προαναγγελθείσας, εδώ και 15 ημέρες, κακοκαιρίας.

Ντροπή!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet