Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης προς Κ. Χατζηδάκη: Mε επικοινωνιακά κόλπα προσπαθείτε να αρπάξετε την περιουσία μας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης προς Κ. Χατζηδάκη: Mε επικοινωνιακά κόλπα προσπαθείτε να αρπάξετε την περιουσία μας

«Ο υπουργός των ιδιωτικοποιήσεων, ο δήμιος των εργασιακών δικαιωμάτων, ο υπουργός που οδηγεί τους εργαζόμενους στη λαιμητόμο, δηλώνει ότι εκνευρίστηκε με όσα είδε κατά την επίσκεψή του στο ΝΙΕΝ, που παραχώρησε στον Δήμο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το Μπόμπολα, που το έκλεισε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου!», όπως αναφέρει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) Πεντέλης.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν τα εξής:

Κύριε Χατζηδάκη, εμείς δεν εκνευριστήκαμε. Εμείς εξοργιστήκαμε με όλα όσα ζούμε τους τελευταίους 21 μήνες και με όσα μας ετοιμάζετε για τους επόμενους.

Εμμονικά προσκολλημένος στη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία σας, ετοιμάζεστε να παραχωρήσετε σε ιδιώτες πνεύμονες πρασίνου κι ελεύθερους χώρους που μας ανήκουν. Με ευθύνη της κυβέρνησης που υπηρετείτε, οι πολίτες της Αττικής στερήθηκαν ένα δημόσιο νοσοκομείο, την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι σβήνουν, διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Απαξιώσατε την περιουσία του ΕΦΚΑ, κλείσατε μια δημόσια δομή υγείας και δηλώνετε εκνευρισμένος!

Εμείς, κύριε Χατζηδάκη, είμαστε εξοργισμένοι! Γιατί με επικοινωνιακά κόλπα προσπαθείτε να αρπάξετε την περιουσία μας και να την χαρίσετε σε ιδιώτες, όπως κάνατε με την Ολυμπιακή και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Γιατί την ώρα που, ακόμα και συντηρητικές κυβερνήσεις αναζητούν εναγωνίως εργαλεία για τη στήριξη των εργαζόμενων, εσείς αντιμετωπίζετε την πανδημία ως ευκαιρία για να ξηλώσετε όποιο δικαίωμα απέμεινε στον εργαζόμενο.

Είμαστε εξοργισμένοι, γιατί με ελαστικοποίηση του ωραρίου εργασίας, με μείωση αποδοχών και ανεξέλεγκτες απολύσεις, με θεσμικό περιορισμό των συνδικάτων και ατομικές συμβάσεις εργασίας, με ποινικοποίηση των απεργιών, λειτουργείτε ως «μπροστινός» εξωθεσμικών συμφερόντων και θεσμοθετείτε όσα δεν προλάβατε κατά τη διακυβέρνηση 2012-2014. Τότε είχατε άλλοθι το μνημόνιο. Τώρα έχετε την πανδημία.

Οι Κυριακάτικες βόλτες στην Πεντέλη για φωτογράφηση, δεν είναι ικανές να καλύψουν την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη διαχείριση της πανδημίας. Δεν αρκούν για να αποπροσανατολίσουν από την πολιτική σας, που κατακρεουργεί τον κόσμο της εργασίας, δημιουργεί προβλήματα και ανισότητες και ευνοεί τα μεγάλα συμφέροντα.

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχέδια σας δεν θα ευοδωθούν. Δεν θα επιτρέψουμε σε εσάς και την παρέα σας να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο. Δεν θα ξεπουλήσετε την δημόσια περιουσία. Δεν θα αφήσουμε να βάλετε «ταφόπλακα» στα εργασιακά δικαιώματα. Δεν θα επιτρέψουμε ο δημόσιος πλούτος του τόπου μας να γίνει ζαχαρόπαστα στην επόμενη γενέθλια τούρτα σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet