Πεντέληθεν: Άρωμα γυναίκας στα Μελίσσια και την Πεντέλη
Κοινωνία

Πεντέληθεν: Άρωμα γυναίκας στα Μελίσσια και την Πεντέλη

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσε η δημοτική παράταξη Πεντέληθεν.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά με την εκδήλωση αυτή:

Άρωμα γυναίκας στα Μελίσσια και την Πεντέλη

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε στον Δήμο μας η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με πρωτοβουλία του υποψήφιου δημάρχου Πεντέλης Γιώργου Κατσικογιάννη και της ομάδας Πεντέληθεν.

Λαμπερή η παρουσία γυναικών του Δήμου μας, δημιούργησε μία ατμόσφαιρα χαράς, ομορφιάς και αισιοδοξίας. 

Στο σύγχρονο All Day Bar Restaurant–Cascara, της οδού Π. Τσαλδάρη, είχαμε την ευκαιρία γυναίκες και άνδρες να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και κυρίως να τιμήσουμε τη Διαχρονική Γυναίκα σε κάθε ρόλο της: Κόρη, Φίλη, Σύντροφο, Σύζυγο, Μάνα.

Είχαμε τη χαρά να προσφέρουμε σε όλες τις γυναίκες, μαζί με ευχές και λουλούδια, ελληνικά φυσικά προϊόντα ομορφιάς, ευγενική χορηγία της Messinian Spa.

Ειδικότερα ο Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Η ανταπόκριση των γυναικών του Δήμου, στην πρόσκλησή μας, η μαζική παρουσία τους και η αγάπη με την οποία περιέβαλαν την εκδήλωση, μας δίνουν τη δύναμη και τη σιγουριά πως ΜΑΖΙ θα χαράξουμε νέο αύριο για την Πεντέλη.

»Η Γυναίκα, σύμβολο και πράξη της Δημιουργίας, δεν μπορεί παρά να είναι ακρογωνιαίος λίθος στον σχεδιασμό και τις προσπάθειές μας.

»Μία πόλη με γυναίκες αδρανείς και μελαγχολικές δεν έχει μέλλον.

»Αντλούμε έμπνευση από τις γυναίκες μας και πιστεύουμε σε μία Πεντέλη, όπου όλες οι Γυναίκες θα χαμογελούν και θα λάμπουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet