Πλήθος Πελοποννησίων στη “γιορτή Γουρουνοπούλας” στα Μελίσσια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πλήθος Πελοποννησίων στη “γιορτή Γουρουνοπούλας” στα Μελίσσια

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Μελισσίων, από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Πεντέλης, η “γιορτή της Γουρουνοπούλας”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο οποίος ανέφερε στον χαιρετισμό του:

«Αγαπητοί συμπολίτες, εκλεκτέ φίλε πρόεδρε κ. Νίκο Καμπέρη, αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι ωραίο απόψε σε τούτη την πλατεία οι Πελοποννήσιοι να δίνουν τη δυναμική  τους στον τόπο μας και απ’ ότι βλέπω η δυναμική αυτή είναι τόσο μεγάλη όσο και η εμβέλεια του εδαφικού αυτού κομματιού της πατρίδας μας, το οποίο χάρισε στην Ελλάδα τη Λευτεριά. Γι΄ αυτό και μόνο αξίζει να είστε υπερήφανοι ως απόγονοι αυτών των άξιων προγόνων, που έχετε φωλιάσει  με τις οικογένειές σας στον όμορφο πεντελικό μας χώρο».

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Ηλίας Τσουχνικάς, ο τοπικός αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίτσα Μπουσίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Μούστρης και Θεόδωρος Αποστολόπουλος, οι τοπικοί σύμβουλοι Μαίρη Δούκα, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Γιώργος Μαγιάτης, η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Αγνή Ζώη και η υπεύθυνη του Δ’ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων Γιώτα Τσινού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet