Προικοδότησε 8 άπορες νύφες
Κοινωνία

Προικοδότησε 8 άπορες νύφες

Το ποσό των 25.300 ευρώ διέθεσε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης και πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κληροδοτήματος Καλαμβόκη ως προίκα σε 8 άπορες κοπέλες, οι οποίες παντρεύτηκαν το 2010.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

Με συνέπεια λόγων και έργων ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης και πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κληροδοτήματος Καλαμβόκη διένειμε, με τα λοιπά μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης, το ποσό των 25.300 ευρώ βοήθημα ως προίκα σε οκτώ ( 8 ) άπορες κοπέλες των Μελισσίων οι οποίες παντρεύτηκαν το 2010.

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 το απόγευμα, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτη Κων/νου Καλαμβόκη, οι νύφες παρέλαβαν τις επιταγές οι οποίες αφορούσαν τα έσοδα του κληροδοτήματος από το ενοίκιο του Δημαρχείου για το έτος 2010, που η τότε διοίκηση του Δήμου δεν πλήρωνε το ενοίκιο και ο Δήμος σήμερα εξασφάλισε τα χρήματα από τα ληξιπρόθεσμα του Κράτους.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης τόνισε ότι η περίοδος κατά την οποία η προηγούμενη διοίκηση δεν κατέθετε τα ενοίκια έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Σε μια περίοδο που κλυδωνίζονται Αρχές και Αξίες είναι ηθικό καθήκον για εμάς να στηρίζουμε τον Άνθρωπο και να σεβόμαστε την επιθυμία του Κων/νου Καλαμβόκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πεντέλη –Μελίσσια Μαζί κ. Νίκος Τόλιος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης και Μπούσουλα Άντα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βορέας Σάββας και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης κ. Φουφρής Χρήστος.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet