Σε μαθητικούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν μαθητές του ΓΕΛ Μελισσίων
Κοινωνία

Σε μαθητικούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν μαθητές του ΓΕΛ Μελισσίων

Σε μαθητικούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν μαθητές του Γενικού Λυκείου Μελισσίων.

Ο Δήμος Πεντέλης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση επιβραβεύοντας τους μαθητές:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Πεντέλης η ύπαρξη διακεκριμένων μαθητών στα σχολεία του. Το γεγονός αυτό, εκτός της τιμής που μας περιποιεί, αναδεικνύει και το σημαντικό έργο που γίνεται στα σχολεία μας καθώς και την αξιοσύνη και τον επαγγελματισμό των εκπαιδευτικών μας.

Επιπρόσθετα αναδεικνύει τους νέους μας που αποτελούν την ελπίδα της κοινωνίας και του τόπου μας.

Οι παρακάτω μαθητές Γενικού Λυκείου Μελισσίων διακρίθηκαν πρόσφατα σε μαθητικούς διαγωνισμούς:

  1. Χάμουζα Αλεξία: Βραβείο Φωτογραφίας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας της Σιβιτανιδείου Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής.
  2. Λασκαρίδου Ευαγγελία: Βραβείο Διηγήματος που προκήρυξε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με θέμα τους πρόσφυγες.
  3. Δαμουλή-Πλαΐνη Σοφία: 2ο Βραβείο Ποίησης στον Διαγωνισμό Ποίησης που προκήρυξε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών –Έπαινος Ποίησης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης.
  4. Βαρλαμίτης Γεώργιος: 1ο Βραβείο στο Διασχολικό Διαγωνισμό Ιστορίας που διοργάνωσε το ιδιωτικό Σχολείο «Νέα Γενιά Ζηρίδη».
  5. Γουργιώτης Κωνσταντίνος: Ειδική διάκριση στην ταινία μικρού μήκους «Ένας χορός για όλους», στο Μαθητικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Λάρισας, ενότητα του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Artfools της Λάρισας.
  6. Ρωσταδάκης Ισίδωρος: 3η Διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος που διοργάνωσαν η Πρότυπος Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης και το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα «Ο ξένος, ο άλλος, ο διαφορετικός». – Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης – 2ο Βραβείο στην κατηγορία «Πεζογράφημα» στον 3ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης» σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Κύκλο και τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Δράμας.
  7. Κρητικού Καλλιόπη: Βραβείο Σατυρικού Διηγήματος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης -3ο Βραβείο στην κατηγορία «Πεζογράφημα» στον 3ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης» σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Κύκλο και τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Δράμας .
  8. Τζαβάρα Μαρία-Χριστίνα: Διάκριση για το διήγημά της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης.
  9. Σιδέρη Βασιλική: Βραβείο Ποίησης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης.
  10. Ντα Κόστα –Τσιμπούλη Λυδία: Έπαινος Ποίησης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης.
  11. Μέγγου Δήμητρα: Έπαινος Ποίησης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης.
  12. Θεοδωροπούλου Σοφία: Διάκριση για το διήγημά της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης.
  13. Σικαμιώτου Αναστασία: Έπαινος Ποίησης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης.

Ας αποτελέσουν οι παραπάνω μαθητές παραδείγματα προς μίμηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet