Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Γκιουλμπαξέ ο Δ. Στεργίου
Κοινωνία

Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Γκιουλμπαξέ ο Δ. Στεργίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 ο Σύλλογος Γκιουλμπαξέ.

Επίτιμος προσκεκλημένος ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος στον χαιρετισμό του είπε μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου:

«Η κοπή της πίτας συμβολίζει μια νέα αφετηρία στην αέναη ροή του χρόνου και πρέπει να έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά, την ελπίδα και τον συναγερμό δυνάμεων για τη νίκη. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά πρέπει να μας διακατέχουν σήμερα που η πατρίδα μας φαίνεται να βρίσκεται στο κέντρο του κυκλώνα.

Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ για τον Δήμο μας τη χρονιά αυτή, ως άνθρωπος που μισό αιώνα τώρα υπηρετώ την πολιτεία από διαφορετική θέση, είναι μια διοίκηση καθαρή, με διαφάνεια, με λιτότητα στην εξουσία, με εργατικότητα και με ανθρωπιά.

Ο Σύλλογος Γκιουλμπαξέ τιμά την πόλη μας. Τα παράλια της Μικράς Ασίας δίδαξαν πολιτισμό, η Ιωνία αποτελεί στίγμα πολιτιστικό για την ανθρωπότητα. Αισθάνομαι τυχερός που έχω την τιμή να υπάρχουν στην πόλη μας οι άνθρωποι και ο Σύλλογος αυτός που κρατά τις ρίζες. Επιτρέψτε μου να αφιερώσω το κομμάτι αυτό στην αιώνια μνήμη των αρχών και αξιών των Γκιουλμπαξιωτών, που κυνηγημένοι αναπτύχθηκαν στον τόπο μας και λειτουργούν με αυτόν τον υπέροχο τρόπο, με νέα παιδιά που πήραν την ιστορία των γονιών τους και την πάνε παραπέρα με στόχο να τη δώσουν στην επόμενη γενιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet