Στις χιονισμένες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης ο Γ. Κατσικογιάννης
Κοινωνία

Στις χιονισμένες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης ο Γ. Κατσικογιάννης

Από νωρίς το πρωί σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 ο ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης, επικεφαλής της παράταξης Πεντέληθεν, Γιώργος Κατσικογιάννης, βρέθηκε και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, με αφορμή την κακοκαιρία.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη σημειώνει:

Ο κ. Κατσικογιάννης συναντήθηκε και μίλησε με δημότισσες και δημότες που απολάμβαναν τη χιονισμένη Πεντέλη, παρά τις λίγες δυσκολίες. Νότα χαράς και αισιοδοξίας για όλους τα παιδιά, που εκμεταλλευόμενα τη σχολική αργία, γέμισαν με τις ζεστές φωνές και το γέλιο τους δρόμους και πλατείες.

Ιδιαίτερη συνομιλία είχε ο Γιώργος Κατσικογιάννης με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Βλάσση Σιώμο, και τον διευθυντή Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννη Ξανθάκο και εξέφρασε και στους δύο την ευαρέσκειά του για την επάρκεια και εγρήγορση, που επέδειξαν οι εργαζόμενοι και τα στελέχη του Δήμου, ώστε να περιοριστούν τα ιδιαίτερα προβλήματα του χιονιά.

Χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Χαίρομαι, που δύσκολες καιρικές συνθήκες μας επιτρέπουν/επιβάλουν να λειτουργήσουμε σε πνεύμα συναίνεσης για τα καλύτερα αποτελέσματα, προς όφελος των Δημοτών μας.

»Συγχαίρω τους εργαζόμενους, τα στελέχη του Δήμου και τη δημαρχιακή Αρχή για την επάρκεια με την οποία αντιμετώπισαν τη χιονόπτωση.

»Οι κεντρικοί δρόμοι ανοιχτοί στο σύνολό τους!

»Συγχαίρω και τους δημότες, κατοίκους και καταστηματάρχες, που με ζήλο και επιμέλεια καθάρισαν τα πεζοδρόμια μπροστά από τις κατοικίες και καταστήματά τους.

»Αυτή είναι η υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξουμε όλοι, σεβόμενοι τους διερχόμενους συνδημότες μας και συμπολίτες μας, την ασφάλειά τους και τη διευκόλυνσή τους στις μετακινήσεις.

»Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των αρμοδίων για την εξασφάλιση επάρκειας αλατιού για την αυριανή εφαρμογή, ημέρα που αναμένουμε παγετό, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες.

»Να τονίσω στους συνδημότες μας την ανάγκη προσοχής και περιορισμού των μετακινήσεων.

»Υγεία και ασφάλεια πάνω απ΄ όλα!

»Το χιόνι είναι μέρος της ζωής μας και στις τρεις δημοτικές κοινότητες, ας το χαρούμε με την απαραίτητη προσοχή!».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Γ. Κατσικογιάννης επισήμανε:

«Στα καλά που γίνονται για τον Δήμο είμαστε αρωγοί! Και έχουμε το απαραίτητο θάρρος για να τα αναγνωρίζουμε.

»Για τα θέματα στα οποία υστερεί ο Δήμος θα κάνουμε ό,τι απαιτείται για τη βελτίωσή τους!

»Και γνωρίζουμε και θέλουμε και μπορούμε!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet