Συμπολιτεία προς διοίκηση Στεργίου: Τι έχετε κάνει για τη μεταφορά της λαϊκής στη Ν. Πεντέλη;
Κοινωνία

Συμπολιτεία προς διοίκηση Στεργίου: Τι έχετε κάνει για τη μεταφορά της λαϊκής στη Ν. Πεντέλη;

Το θέμα της μεταφοράς της λαϊκής αγοράς της Νέας Πεντέλης σε μόνιμο χώρο, που θα δεν επιβαρύνει τους περίοικους, είναι από τα πιο γνωστά προβλήματα της περιοχής. «Επί επτά χρόνια ο κ. Στεργίου υπόσχεται ότι θα λύσει το θέμα, ότι δρομολογεί διαδικασίες και διάφορες άλλες υποσχέσεις, που ως γνωστόν τις δίνει με στόχο να κερδίζει χρόνο και να βάζει τα προβλήματα “κάτω από το χαλί”», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης.

Μάλιστα, η Συμπολιτεία, με ερώτημά της προς τη διοίκηση του Δήμου, διά της επικεφαλής δημοτικής συμβούλου Νατάσας Κοσμοπούλου και του δημοτικού συμβούλου Κώστα Καλλιανιώτη, ζητεί ενημέρωση για τις ενέργειες και τις προθέσεις της δημοτικής Αρχής για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Επίσης, η παράταξη ρωτά αν έχει διερευνηθεί από τη διοίκηση Στεργίου η σχετική πρόταση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Καλλιανιώτη, που διατυπώθηκε στην επιτροπή που είχε συσταθεί για το θέμα, και αφορά στο ενδεχόμενο μεταφοράς της λαϊκής στο πρώην Ναυτικό Νοσοκομείο των Μελισσίων, με την οποία είχε συμφωνήσει και η διοίκηση του Δήμου.

Τέλος, ζητεί ενημέρωση για το αν ευσταθούν οι φήμες που διαδίδουν στελέχη της διοίκησης, ότι επίκειται μετακίνηση της λαϊκής στον ως άνω αναφερόμενο χώρο, καθώς και ενημέρωση για τη σχετική αλληλογραφία με το ΝΑΤ και τον Οίκο του Ναύτου ή με άλλο αρμόδιο φορέα για το θέμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet