Συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με τους διευθυντές των παιδικών σταθμών
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με τους διευθυντές των παιδικών σταθμών

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συντονιστική σύσκεψη για το σχολικό έτος 2015 – 2016 του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη με τους διευθυντές των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου, στις 11:00 το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ), η θεματική αντιδήμαρχος, η προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και οι διευθύντριες όλων των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου «Ο δήμαρχος Πεντέλης σταθερός στη θέση του ότι οι εξουσίες εκλέγονται για να υπηρετούν τις κοινωνίες που τις εκλέγουν, τηρεί και φέτος, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες τη δέσμευσή του “Κανένα παιδί του Δήμου Πεντέλης εκτός Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών”».

Ο κ. Στεργίου-Καψάλης τόνισε ιδιαίτερα, τη σημασία που έχει η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών και έδωσε οδηγίες για τη σωστή διοικητική λειτουργία.

Ο δήμαρχος διευκρίνισε σε κάθε τόνο ότι απαγορεύεται κάθε ψυχικό ή σωματικό τραύμα σε παιδί και κλείνοντας τη σύσκεψη ευχήθηκε καλή αρχή, δύναμη, υγεία και επιτυχίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet