Συνάντηση υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Φειδοπιάστη με τον σύλλογο εργαζομένων Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Συνάντηση υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Φειδοπιάστη με τον σύλλογο εργαζομένων Δήμου Πεντέλης

Με τον σύλλογο των εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης συναντήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 αντιπροσωπεία του συνδυασμού Νέοι Άνθρωποι- Νέα Αρχή, στο πλαίσιο του προγραμματισμένου διαλόγου του συνδυασμού με τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης, Αντώνης Φειδοπιάστης, μαζί με τη δημοτική σύμβουλο Ευαγγελία Μπουσίου, τη Βασιλική Κοσμά-Μπάρα, τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Καλλιανιώτη, Δημήτρη Αποστολάκο και Βασίλη Μπούρα, τον τοπικό σύμβουλο Πεντέλης Γιάννη Ζούνη και τους Κώστα Αποστολίδη και Ηλία Μιχαηλίδη βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων όπου συζήτησαν με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η αντιπροσωπεία του συνδυασμού είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους τόσο σε σχέση με τις συνθήκες εργασίας τους, όσο και με τις ανάγκες της πόλης.

Λίγο πριν αποχωρήσουν, ο κ. Φειδοπιάστης δεσμεύτηκε σε μια νέα συνάντηση κατά την οποία θα γίνει λεπτομερέστερη καταγραφή των προβλημάτων των εργαζομένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet