“Τιμούμε τις μητέρες όλου του κόσμου”
Κοινωνία

“Τιμούμε τις μητέρες όλου του κόσμου”

«Η αγάπη, της μάνας είναι ανιδιοτελής και μοναδική, δίχως όρια και προϋποθέσεις και  χαρακτηρίζεται από θυσίες, υπομονή, επιμονή και αέναη  προσφορά,» τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου 2014.

«Ο ρόλος της μάνας την κοινωνία μας είναι ιερός”, συνέχισε ο δήμαρχος, “γιατί έχει το μοναδικό προνόμιο να φέρνει στον κόσμο τη Ζωή, αλλά και να μεταδίδει στο παιδί τις αρχές και τις αξίες που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, απαιτούνται τεράστιες ψυχικές δυνάμεις για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην δύσκολη αποστολή της. 

»Στηρίζουμε έμπρακτα τις μητέρες και υλοποιούμε πρωτοβουλίες και προγράμματα που διευκολύνουν το έργο της. Αυτή η μέρα, η αφιερωμένη στη Μάνα, είναι η ελάχιστη αναγνώριση της ανυπολόγιστης προσφοράς σε όλους μας”.

Σημειώνεται ότι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Hμέρα της Μητέρας θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία του Δήμου Πεντέλης, καθώς και στο ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 και ώρα 10.00

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet