Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων Μελισσίων και Παναθηναϊκού
Κοινωνία

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων Μελισσίων και Παναθηναϊκού

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στις 6 μ.μ., μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας των Μελισσίων και του Παναθηναϊκού, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μελισσσίων (έναντι super market Σκλαβενίτης).

Στους πολίτες που θα παρακολουθήσουν τον φιλανθρωπικό αγώνα, που γίνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης, θα δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μεγάλες «μορφές» του ποδοσφαίρου, ανάμεσά τους οι Βορέας, Κάππος, Τσιμπρικίδης, Γεωργιάδης, Θεοδωρίδης κ.ά. (με τους τελευταίους δύο να έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό και στον Απόλλωνα Αθηνών αντίστοιχα), καθώς και σπουδαίοι «άσοι» που δόξασαν την φανέλα με το “Τριφύλλι”, όπως οι Γονιός, Κωνσταντίνου, Ρότσα, Σαραβάκος, Βαζέχα, Μαραγκός, Βονόρτας.

Ταυτόχρονα όμως θα δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να δείξουν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο, προσφέροντας έναντι εισιτηρίου, τρόφιμα, ρούχα και ότι άλλο χρήσιμο αντικείμενο, προκειμένου να διατεθούν στους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες της Πεντέλης τις επερχόμενες μέρες των Χριστουγέννων, διά μέσου της ΕΣΤΙΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet