“Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά για τα λούνα παρκ”
Κοινωνία

“Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά για τα λούνα παρκ”

Σε καταγγελία προς τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα για το λούνα παρκ Πεντέλης προέβησαν ο δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Μανώλης ΓραφάκοςΑντώνης Φειδοπιάστης και Λεωνίδας Λάζος. Τον εγκαλούν ότι “δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων”, για τις δύο περιπτώσεις, αυτή του λούνα παρκ Ελληνικού και αυτή του λούνα παρκ Πεντέλης. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Σε καταγγελία προς το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μανώλη Αγγελάκα για το Λούνα Παρκ Πεντέλης προέβησαν ο Μανώλης Γραφάκος, ο Αντώνης Φειδοπιάστης και ο Λεωνίδας Λάζος. Στην καταγγελία τους, επανέρχονται στο θέμα με στόχο ο Γενικός Γραμματέας να προβεί άμεσα στις αναγκαίες και απαιτούμενες ενέργειες για την παντελή διακοπή της συγκεκριμένης επιχείρησης, έως και τη νόμιμη αδειοδότησή της, καθώς και την επιβολή των προβλεπόμενων πειθαρχικών κυρώσεων εις βάρος του Δημάρχου Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε στην αντίστοιχη τραγική περίπτωση του Ελληνικού.

Ειδικότερα, οι τρεις δημοτικοί Σύμβουλοι επισημαίνουν στην καταγγελία την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου χώρου και τις ευθύνες που προκύπτουν για τον κ. Στεργίου από την υπόθεση αυτή, για την οποία έχει παραπεμφθεί για απιστία και παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση.

Τέλος, σημειώνουν ότι οι δύο πανομοιότυπες υποθέσεις των Λούνα Παρκ στο Ελληνικό και την Πεντέλη δεν μπορεί να τυγχάνουν διαφορετικής αντιμετώπισης με στόχο την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων, δεδομένου ότι ο κ. Κορτζίδης είναι προβεβλημένο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet