2η Αναδάσωση για το 2020 από τον ΣΠΑΠ στην Νταού Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

2η Αναδάσωση για το 2020 από τον ΣΠΑΠ στην Νταού Πεντέλης

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει και το 2020 δυναμικά τις δράσεις αναδάσωσης, βοηθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπλαση και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τη διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», διοργανώνει την 2η δράση Αναδάσωσης  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  16 Φεβρουαρίου 2020, στις 10π.μ., στην περιοχή της Νταού Πεντέλης.

Στη δράση αυτή έχουν δηλώσει συμμετοχή εθελοντές, σύλλογοι, φίλοι του Πεντελικού, ευαισθητοποιημένοι πολίτες και παιδιά.

Όλοι όσοι παρευρεθούν στη δράση αναδάσωσης θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν δενδρύλλια, τα οποία αργότερα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έχουν την δυνατότητα να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.

«Με τη δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση πολιτών και κυρίως παιδιών σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας, δασοπροστασίας, καθώς και εθελοντισμού» αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδέσμου και προσθέτει: «Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι εκπαιδεύονται στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό».

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό: 210 8033622 & 210 6131461.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet