3 ερωτήματα του Β. Μπούρα για την υγειονομική προστασία του Κολυμβητηρίου Μελισσίων
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

3 ερωτήματα του Β. Μπούρα για την υγειονομική προστασία του Κολυμβητηρίου Μελισσίων

Ερωτήματα προς τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, σχετικά με τα υγειονομικά μέτρα στο δημοτικό κολυμβητήριο Μελισσίων εξαιτίας του κορωνοϊού θέτει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Ειδικότερα, ο κ. Μπούρας αναφέρει:

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, ενημερωθήκαμε από τη δημοτική αρχή ότι έγινε απολύμανση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, μεταξύ των οποίων και το κολυμβητήριο Μελισσίων. Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από όλες τις δημοτικές εγκαταστάσεις (ασκούμενοι, συνοδοί, σχολικές επιτροπές, θαμώνες κυλικείου κ.λπ.), θέτω στη δήμαρχο κ. Κεχαγιά τα κάτωθι ερωτήματα:

  1. Τι μέτρα υγειονομικής προστασίας έχουν προβλεφθεί (εκτός από την πραγματοποιηθείσα απολύμανση) για την καθημερινή ασφαλή παραμονή και άσκηση στον χώρο;
  2. Το προσωπικό καθαριότητας είναι επαρκές για να καλύψει το μέγεθος μια τέτοιας εγκατάστασης αυτή τη δύσκολη περίοδο;
  3. Έχει γίνει ανανέωση της άδειας λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών μετά τη λήξη της (6/10/2019), λόγω παρέλευσης πενταετίας;

Κάνω γνωστό στη δήμαρχο ότι στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο σχετικά με την λειτουργία των κολυμβητηρίων προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: α) Σφράγιση των κολυμβητικών δεξαμενών σε περίπτωση που διαπιστωθεί από την αρμόδια Υγειονομική Υπηρεσία η μη ανανέωση της σχετικής άδειας μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της. β)Ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση παράβασης των διατάξεων, για τον υπεύθυνο της εγκατάστασης.

Αναμένονται άμεσα απαντήσεις, καθώς και ενέργειες της δημάρχου για την τήρηση της νομοθεσίας, σε τυχόν παράλειψη ανανέωσης της άδειας λειτουργίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet