800 δέματα με τρόφιμα διένειμε το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

800 δέματα με τρόφιμα διένειμε το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης

Σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης και τον επίτιμο πρόεδρό του και δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η «Πασχαλινή Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Εργαζομένων και Αλληλεγγύης» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

Ο δήμαρχος Πεντέλης και το Εθελοντικό Κλιμάκιο υποδέχτηκαν τους πολίτες και τους εργαζομένους, ανταλλάσσοντας ευχές για «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα» και μοίρασαν 800 δέματα με τρόφιμα.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους χορηγούς που αποτελούν, όπως τόνισε, τη δύναμη των δράσεων του Κλιμακίου και αναφέρθηκε στους εθελοντές, την ψυχή του Κλιμακίου, οι οποίοι, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τις κατευθύνσεις του ιδίου και την 24ωρη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθελοντικού Κλιμακίου «βρίσκονται δίπλα στον αγώνα του Πεντελιώτη τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια». Τόνισε δε, ότι «το Κλιμάκιο δέχεται χορηγίες μόνο σε τρόφιμα και είδη και ποτέ σε χρήματα, εξασφαλίζοντας έτσι διαφάνεια στη λειτουργία του» και ότι «η εκτιμώμενη ετήσια χορηγία ανέρχεται περίπου 30.000,00 ευρώ σε τρόφιμα και αφορούν κατά έτος στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις Αλληλεγγύης Εθελοντών & Εργαζομένων, για τα Χριστούγεννα την 23η Δεκεμβρίου και για το Πάσχα τη Μ. Πέμπτη, στην καθημερινή στήριξη 50 οικογενειών με είδη πρώτης ανάγκης και στο καθημερινό έτοιμο γεύμα στο σπίτι, όπως επίσης και στα είδη ιματισμού και οικιακού εξοπλισμού».

Επίσης, ανακοίνωσε ότι μέσω του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ι.Σ. Λάτση εξασφαλίστηκε αξονικός τομογράφος για το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο και μέσω λοιπών χορηγιών στηρίζονται και τα ελληνικά σχολεία της Βορείου Ηπείρου με ηλεκτρονικό εξοπλισμό και έπιπλα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο δήμαρχος Πεντέλης κάλεσε τους δημότες στην εκδήλωση για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου 2017 την Τρίτη 25 Απριλίου, στις 18:00, στον ίδιο χώρο, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Πεντέλης (Αλεξάνδρου Παναγούλη & Λ. Πεντέλης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet