800 δέματα με τρόφιμα μοιράστηκαν από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

800 δέματα με τρόφιμα μοιράστηκαν από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης και τον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο του Εθελοντικού Κλιμακίου και δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η «Πασχαλινή Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Εργαζομένων και Αλληλεγγύης» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου της Νέας Πεντέλης τη Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.

Ο δήμαρχος Πεντέλης και το Εθελοντικό Κλιμάκιο υποδέχτηκαν τους πολίτες και τους εργαζομένους, ανταλλάσοντας ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και μοίρασαν 800 δέματα με τρόφιμα.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους χορηγούς, οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν τις δράσεις του Κλιμακίου, και τους εθελοντές οι οποίοι, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, «με τις κατευθύνσεις του επίτιμου προέδρου τους και την 24ωρη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθελοντικού Κλιμακίου τις υλοποιούν και βρίσκονται δίπλα στον καθημερινό αγώνα των Πεντελιωτών συμπολιτών τους». Τόνισε δε ότι «το Κλιμάκιο δέχεται χορηγίες μόνο σε τρόφιμα και είδη και ποτέ σε χρήματα εξασφαλίζοντας έτσι διαφάνεια στη λειτουργία του».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο χορηγός και άμισθος σύμβουλος δημάρχου Κωνσταντίνος Καζάκος, ο θεματικός αντιδήμαρχος Ηλίας Βιλιώτης, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Μελισσίων, Σάββας Βορέας, Ν. Πεντέλης, Λευτέρης Κιτσούλης, Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάνης Ζώης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, οι τοπικοί πρόεδροι, Μελισσίων, Γιώργος Βορέας, Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, Πεντέλης, Σούλα Σουτάδη-Καπράλου, ο τοπικός σύμβουλος Ν. Πεντέλης Σταύρος Λεμπετσόγλου, ο τοπικός σύμβουλος Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος και η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet