930 παιδιά συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

930 παιδιά συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πεντέλης

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά βρέθηκε κοντά στα παιδιά που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης, κατά την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του προγράμματος.

«Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα συγκεντρώθηκαν στο Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης και γέμισαν από χαρούμενες φωνές και γέλια τη μικρή γιορτή που οργανώθηκε. Μετέφεραν δε στη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά τις εντυπώσεις τους και τις εμπειρίες τους από το πρόγραμμα» όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Στο πρόγραμμα φέτος συμμετείχαν την πρώτη περίοδο 350 παιδιά, στη δεύτερη 330 και στην τρίτη 250. Κατά τη διάρκεια των 6 εβδομάδων είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από αθλητικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών που εξασφάλισαν την αρμονική και ασφαλή διεξαγωγή του προγράμματος.

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικώς:

«Ο Δήμος μας, με στοχευμένες δράσεις, στέκεται δίπλα στους πολίτες και στις ανάγκες τους. Το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών που υλοποιήσαμε με τους συνεργάτες μου καλύπτει μια ουσιαστική ανάγκη της οικογένειας και παράλληλα προσφέρει δημιουργική διασκέδαση στα παιδιά. Φέτος καταφέραμε, βασισμένοι στην επιτυχία του περσινού προγράμματος, να έχουμε σημαντική αύξηση των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Καταφέραμε και πάλι κανένα παιδί να μη μείνει εκτός καλοκαιρινού καμπ, στηρίζοντας έμπρακτα με αυτόν τον τρόπο όλες τις οικογένειες που δεν έφυγαν από την πόλη.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους του Δήμου μας για την καλή και έγκαιρη οργάνωση του προγράμματος, που επέτρεψε σε όλα τα παιδιά οι γονείς των οποίων έκαναν αιτήσεις να συμμετέχουν. Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες και στις ανάγκες τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet