Άμεση σύγκληση του Δ.Σ. ζητούν 17 δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης
Πολιτική

Άμεση σύγκληση του Δ.Σ. ζητούν 17 δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης

Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης ζητούν από τον πρόεδρο του Σώματος, Λ. Μακρή, οι δημοτικού σύμβουλοι Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, Κολιός Μιχαήλ, Τζεβελέκας Γεώργιος, Μουαμελετζής Γεώργιος, Μωραίτης Κωνσταντίνος, Ζώης Ιωάννης, Βιλιώτης Ηλίας, Τόλιος Νικόλαος, Βορέας Γεώργιος, Μούστρης Παναγιώτης, Φειδοπιάστης Αντώνιος, Κωνσταντάς Σπύρος, Κοντουλάκος Ελευθέριος, Μαντέλη Θέκλα, Γκρέτσα Ελένη, Κατσικογιάννης Γεώργιος και Μπούρας Βασίλειος, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τη λειτουργία προσωρινού σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Κοιμητήριο Μελισσίων.

Ειδικότερα, οι 17 δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν στη σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Πεντέλης:

Κύριε πρόεδρε,

Μετά την αιφνιδιαστική, εν κρυπτώ και παραβύστω, σε πλήρη άγνοια του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων και του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, κατάθεση της εκπρόθεσμης τροπολογίας 625/66 03/12/2020 στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας», και ψήφισή της από τη Βουλή των Ελλήνων, ζητούμε άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου διότι:

Μέσω της ανωτέρω ψηφισθείσας τροπολογίας εγκρίνεται διά νόμου η λειτουργία προσωρινού (3ετούς διάρκειας) Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο περιβάλλοντα χώρο του Κοιμητηρίου Μελισσίων.

Το Συμβούλιο να συγκληθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με αναμετάδοση μέσω του facebook του Δήμου για ενημέρωση των πολιτών.

Θέμα ημερήσιας διάταξης: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λειτουργία ή μη Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον περιβάλλοντα χώρο του νεκροταφείου Μελισσίων, μετά την πρόσφατη ψήφιση από τη βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας “Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας”».

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του κατεπείγοντος και ύψιστης σημασίας του ανωτέρω θέματος, η έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος πρέπει να προηγηθεί παντός άλλου.

Ως εκ τούτο δεν θα μετάσχουμε στην αυριανή 27η της 8ης Δεκεμβρίου 2020  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος προτείνουμε οι συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. να γίνονται όπως και αυτές διά ζώσης τουλάχιστον με έναρξη 18:00.

Πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι εργάζονται!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet