Ακατανόητη η απουσία του συνόλου σχεδόν της αντιπολίτευσης σε μία συνεδρίαση του Δ.Σ. Πεντέλης αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη
Πολιτική

Ακατανόητη η απουσία του συνόλου σχεδόν της αντιπολίτευσης σε μία συνεδρίαση του Δ.Σ. Πεντέλης αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη

Απουσίασε το μεγαλύτερο τμήμα των λοιπών δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης από τη συνεδρίαση της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου. Η δημοτική αρχή χαρακτηρίζει ως «ακατανόητη» τη συγκεκριμένη στάση, ενώ κάνει λόγο για «συντονισμένη απουσία».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει:

«Η σημερινή (10/9) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης ήταν αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη που κατάφερε να ενώσει τους Έλληνες με τη μουσική του, που πέτυχε να εκφράσει με τέχνη τις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

»Όλες οι μέχρι σήμερα διοικήσεις, από το 2006 και έπειτα, είχαν συμφωνήσει ότι έπρεπε να αποδοθεί στον μεγάλο συνθέτη η πρέπουσα τιμή για την προσφορά του στη χώρα, αλλά και για τη σχέση του με την πόλη μας, καθώς νοσηλεύθηκε και θεραπεύθηκε στα Μελίσσια τη δεκαετία του 1960.

»Γι’ αυτό η συντονισμένη απουσία σχεδόν του συνόλου της αντιπολίτευσης από το σημερινό συμβούλιο, πλην των δημοτικών συμβούλων Βασίλη Μπούρα και Γιώργου Κατσικογιάννη, είναι ακατανόητη.

»Δεν ερμηνεύεται με λογική, δεν αντέχει σε κριτική.

»Ας τους κρίνουν οι πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet