Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αντιδήμαρχος Κ. Μωραΐτης
Πολιτική

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αντιδήμαρχος Κ. Μωραΐτης

Την Κυριακή 9 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου Πεντέλης, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων αντιδημάρχου της Δ.Κ. Πεντέλης από τον κ. Ιωάννη Ζώη στον κ. Κωνσταντίνο Μωραΐτη.

Η τελετή ξεκίνησε με την ανάγνωση της με αρ.627/2015 απόφασης του δημάρχου Πεντέλης περί ορισμού αντιδημάρχου.

Ακολούθησε χαιρετισμός του αποχωρούντα αντιδημάρχου Δ.Κ. Πεντέλης Ιωάννη Ζώη, ο οποίος και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πεντέλης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, δήλωσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τις αρχές και τις αξίες της Διοίκησης και έκλεισε κάνοντας μία σύντομα αναφορά στη δραστηριότητα της θητείας του.

Στη συνέχεια ο παραλαβών αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Μωραΐτης δήλωσε έτοιμος να υπηρετήσει με συνέπεια και ευθύνη το έργο που του ανατέθηκε.

Ο κ.  Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, αφού μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους εμπειρίες του από την έως τώρα πορεία του στη διοίκηση, ευχαρίστησε τον απερχόμενο αντιδήμαρχο για την προσφορά του και ευχήθηκε στον νέο μια άξια θητεία βασισμένη στις αρχές της διοίκησης, τονίζοντας ότι «οι εξουσίες πλέον δεν έχουν τίτλους, σφραγίδες και δεν έχουν πανάκεια. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που τους αντιπροσωπεύουν και εκεί μπορούμε να επενδύσουμε. Η διοίκηση είναι πρόληψη, πρόβλεψη έλεγχος … έλεγχος, τίποτα στην τύχη. Διοίκηση με δίκαιο και παράδειγμα. Θα πρέπει δε, να χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια, αλτρουισμό, αγάπη για τον άνθρωπο εργατικότητα και αίσθημα ευθύνης».

Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας από τον δήμαρχο Πεντέλης  στον κ.  Ι. Ζώη.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σεραφείμ και προφήτη Ηλία Πεντέλης πανοσιολογιότατος πατέρας Βησσαρίων, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΑΠΕ Τσολακίδης Βασίλης, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Πεντέλης Παπαδάκης Σταμάτης, η πρώην αντιπρόεδρος της Κοινότητας Πεντέλης Τσαντή Γλυκερία, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ν. Πεντέλης κ. Γεωργιάδης, ο τοπικός αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Κοντουλάκος Λευτέρης, η θεματική αντιδήμαρχος Μπούσουλα Άντα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αποστολόπουλος Θεόδωρος και Μασμανίδου Καίτη, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης Γεωργόπουλος Κανέλλος, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σίσση Ντούρη, η υπεύθυνη του Δ΄ΚΑΠΗ Μελισσίων Τσινού Γιώτα, η πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Πεντέλης Σιαμάνη Άννα, ο πρόεδρος του Σωματείου Μοτοσυκλέτας «ΑΡΗΣ» Χριστοδούλου, πλήθος δημοτών και εργαζομένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet