Ανικανότητα επί… τρία
Πολιτική

Ανικανότητα επί… τρία

Τρία παραδείγματα της διοίκησης του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, τα οποία -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- αναδεικνύουν την ανικανότητά της παραθέτει σε σχετικό δελτίο Τύπου η δημοτική παράταξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕIΑ ΜΕΛIΣΣΙΑ-ΝEΑ ΠΕΝΤEΛΗ-ΠΕΝΤEΛΗ.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Απλά παραδείγματα ανικανότητας της διοίκησης Στεργίου

Παράδειγμα 1ο: Επί δύο χρόνια το ΚΕΠ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια παραμένει κλειστό, επειδή δεν έχει δώσει λύση η διοίκηση του Δήμου στο θέμα του προσωπικού, ενώ το ενοίκιο πληρώνεται κανονικά.

Παράδειγμα 2ο: Οι πράξεις αναλογισμού που απαιτούνται να συναχθούν προκειμένου ο Δήμος να αποκτήσει τους προβλεπόμενους από το σχέδιο πόλης χώρους, βρίσκονται σήμερα ακριβώς στο ίδιο σημείο που τις άφησε η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων στις 31/12/2010.

Παράδειγμα 3ο: Η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων είχε υπογράψει προγραμματική σύμβαση για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης της παραρεμάτιας περιοχής της οδού Σικίνου στα Μελίσσια. Η σημερινή διοίκηση δεν είχε τη στοιχειώδη επάρκεια να προχωρήσει το έργο, με αποτέλεσμα η χρηματοδότηση να χαθεί.

Ας μην προκαλεί άλλο ο κ. Στεργίου. Εμείς εδώ και καιρό δεν ασχολούμαστε μαζί του, διότι σε 15 εβδομάδες θα είναι παρελθόν, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά. Εμείς ασχολούμαστε μόνο με την ανάδειξη των λύσεων που πρέπει να υπάρξουν για τα προβλήματα της πόλης.

Δεν έχει νόημα να μας προκαλεί ο κ. Στεργίου, γιατί έχουμε δεκάδες ανάλογα παραδείγματα ανικανότητας, τα οποία οι πολίτες τα βιώνουν καθημερινά.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕIΑ ΜΕΛIΣΣΙΑ-ΝEΑ ΠΕΝΤEΛΗ-ΠΕΝΤEΛΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet