Ανοιχτή επιστολή Δ. Στεργίου προς τους πολίτες μετά τον α΄ γύρο των εκλογών
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ανοιχτή επιστολή Δ. Στεργίου προς τους πολίτες μετά τον α΄ γύρο των εκλογών

Την ψήφο των πολιτών του Δήμου Πεντέλης τη δέυτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του 2019 ζητεί ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Σε δήλωσή του, απευθυνόμενος προς τους πολίτες σημειώνει:

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που σταθεροί στις σταθερές αξίες, μπροστά στο αυτοδιοικητικό χάος που δημιούργησε ο «Κλεισθένης» και τον κομματοκεντρισμό που προσπαθούν μερικοί να δημιουργήσουν και στην πόλη μας, μας κράτησαν με την ψήφο τους σταθερά στην πρώτη θέση.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους πολίτες που βοηθούν για τον τίμιο, ειλικρινή και ανιδιοτελή αγώνα για τον τόπο μας.

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στον Δήμο γιατί στις δύσκολες αυτές τετραπλές εκλογές λειτούργησαν με επαγγελματισμό χωρίς προσωπικούς και κομματικούς επηρεασμούς.

Συγχαίρω όλους τους συνδυασμούς του Δήμου Πεντέλης γιατί με τον αγώνα τους πέτυχαν όλοι την αντιπροσώπευσή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και καλούμε όλες τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας στον αγώνα της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας και των τριών πόλεων του Δήμου μας να αντιδράσουν δυναμικά με την ψήφο τους την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σκεπτόμενοι αν επιθυμούν την επιστροφή στο χτες του οικονομικού χάους και του κομματισμού ή τη φυγή μπροστά στην ανάπτυξη που προτείνουμε και αρχίσαμε να υλοποιούμε.

Η μετακίνηση των πυλώνων υπερυψηλής τάσης στη Νέα Πεντέλη, η αποχέτευση στην περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης, η μετατροπή των ογδόντα οκτώ (88) στρεμμάτων του ΝΙΕΝ στα Μελίσσια σε πάρκο αναψυχής των πολιτών, οι ασφαλτοστρώσεις και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, ο εξωραϊσμός του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου είναι έργα που ήδη άρχισαν στον δρόμο της ανάπτυξης.

Μην ξεχνάτε ποιο ήταν το οικονομικό, διοικητικό και ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου μας, φεύγουμε μπροστά και πάλι μαζί γιατί είμαστε η δύναμη εμπειρίας, εντιμότητας, ανθρωπιάς και αποτελεσματικότητας που χρειάζεται ο τόπος και οι πολίτες.

Ψηφίστε Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, σας συμφέρει, συμφέρει τον τόπο, γυρίστε την πλάτη στο χτες της κακής οικονομικής, διοικητικής και κομματοκεντρικής λειτουργίας της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet