ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Οι βανδαλισμοί δεν θα μας εκφοβίσουν»
Πολιτική

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Οι βανδαλισμοί δεν θα μας εκφοβίσουν»

Η Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αμαρουσίου – Πεύκης – Πεντέλης – Κηφισιάς καταγγέλει βανδαλισμούς που έγιναν στο προεκλογικό περίπτερο που είχε στήσει στην πλατεία Νέας Πεντέλης, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ως Τοπική Επιτροπή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αμαρουσίου – Πεύκης – Πεντέλης – Κηφισιάς καταγγέλουμε την αναίτια επίθεση στο προεκλογικό περίπτερό μας στην πλατεία Νέας Πεντέλης το βράδυ του Σαββάτου στις 10 Μάη. Οι φασιστικής εμπνεύσεως βανδαλισμοί στο περίπτερό μας, δεν πρόκειται να μας εκφοβίσουν, όπως άλλωστε δεν το κατόρθωσαν ποτέ, έτσι δεν θα τα καταφέρουν και τώρα.

Θρασύδειλοι δράστες που ζουν στο σκοτάδι της νύχτας δεν μας τρομοκρατούν. Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτα την παρεμβασή μας στο φως της ημέρας, συζητώντας με τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε στην περιοχή, για όσους χάνουν καθημερινά τη δουλειά τους, για όσους απειλούνται από κατασχέσεις και, ενάντια σε όσους επιδιώκουν το ξεπούλημα και την καταστροφή του Πεντελικού στον βωμό του κέρδους.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πλάι στα πιο λαϊκά και αγωνιστικά στοιχεία της πόλης μας, θα παλεύουμε απέναντι σε αυτούς που τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με την κυρίαρχη πολιτική και τους φασίστες συμμάχους τους.

Το περίπτερό μας έχει ήδη ξαναστηθεί και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, οι φασίστες θα βρουν την απάντηση που τους αρμόζει…

Τον φασισμό τσακίζουν αγώνες ταξικοί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet