Για χρηματοδότηση εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ στα Μελίσσια κατηγορεί τη δήμαρχο η παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή
Πολιτική

Για χρηματοδότηση εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ στα Μελίσσια κατηγορεί τη δήμαρχο η παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή

Για χρηματοδότηση των ηχητικών εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ στα Μελίσσια, με προσκεκλημένη την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, κατηγορεί τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη.

Στην ίδια καταγγελία, η παράταξη υποστηρίζει επίσης ότι στην εν λόγω εκδήλωση δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο για την προστασία από τη διάδοση της Covid-19.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός του κ. Φειδοπιάστη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του:

Με χρήματα δημοτών οι κομματικές εκδηλώσεις στον Δήμο Πεντέλης;

Μερικά ερωτήματα για τη δήμαρχο Δ. Κεχαγιά από τη «στείρα αντιπολίτευση»…

Η δήμαρχος Πεντέλης δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει τις προσπάθειες της διοίκησής της να εξοικονομήσει χρήματα προς όφελος των δημοτών. Άρα, να φανταστούμε ότι δεν ξοδεύει ούτε ένα ευρώ σε εκδηλώσεις που δεν αφορούν αποκλειστικώς τον Δήμο μας.

Θα αναμένουμε, λοιπόν, με ενδιαφέρον να μας πει η κ. Δήμητρα Κεχαγιά για ποια «εκδήλωση νεολαίας του Δήμου μας», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την ηχητική κάλυψη (ΑΔΑ: Ψ9ΒΞΩΞ3-29A).

Γιατί εμείς τη μόνη εκδήλωση που ξέρουμε να έγινε εκείνη τη μέρα είναι αυτή της ΟΝΝΕΔ, στο θεατράκι Μαγγίνα στα Μελίσσια, με προσκεκλημένη την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Αλλά αποκλείεται η δήμαρχος Πεντέλης να πλήρωσε με λεφτά των δημοτών μια εκδήλωση του κομματικού χώρου, από το «φυτώριο» του οποίου προέρχεται. Έτσι, δεν είναι κ. Κεχαγιά;

Και εκτός από το οικονομικό, τίθεται και ένα άλλο μείζον ζήτημα για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία και φυσικά παραβρέθηκε η δήμαρχος. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δίνουμε στη δημοσιότητα, οι κ.κ. Κεραμέως και Κεχαγιά, χωρίς μάσκες, περιστοιχίζονται από πλήθος νέων, επίσης χωρίς μάσκες. Αλήθεια, η αυστηρότητα των μέτρων ενάντια στη διάδοση του κορωνοϊού ισχύει μόνο για το Δημοτικό Συμβούλιο; Η δήμαρχος γιατί δεν επέπληξε τους διοργανωτές για τη μη λήψη των υποχρεωτικών μέτρων προφύλαξης και γιατί δεν τους επέβαλε να τα εφαρμόσουν;

Επαναλαμβάνουμε ότι θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις ξεκάθαρες απαντήσεις της κ. Κεχαγιά στα παραπάνω ερωτήματα. Έτσι, για να μάθουμε κι εμείς της «στείρας αντιπολίτευσης» τι εννοεί η δήμαρχος όταν δηλώνει πως την εμποδίζουμε να εφαρμόσει το «έργο» της στον Δήμο…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet