Δυναμική εκκίνηση… για την παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Δυναμική εκκίνηση… για την παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου

Την προεκλογική της εκστρατεία ξεκινάει η παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, βάζουμε τον «πήχη» για τον Δήμο Πεντέλης ψηλότερα

Η δημοτική παράταξη «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» φουλάρει τις μηχανές της στην πορεία προς τις αυτοδιοικοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 στον Δήμο Πεντέλης, με στόχο να ανατρέψει τη μίζερη και αναχρονιστική διαχείριση των τελευταίων ετών.

Η δυναμική εκκίνησή μας γίνεται την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 15 & Αγίου Γεωργίου), σε μια ανοιχτή εκδήλωση για όσους δημότες έχουν αποφασίσει ότι ο Δήμος μας πρέπει να κάνει μια Νέα Αρχή, με Νέους Ανθρώπους, οι οποίοι βλέπουν την Αυτοδιοίκηση ως τον σύγχρονο θεσμό που μπορεί και οφείλει να λειτουργεί με τους Πολίτες, για τους Πολίτες.

Ελάτε μαζί μας, για να δώσουμε άλλο νόημα στην καθημερινότητά μας στα Μελίσσια, στη Νέα Πεντέλη και στην Πεντέλη.

Σας περιμένουμε για να στείλουμε ισχυρό μήνυμα σε όλους εκείνους που επιδιώκουν να κρατούν τον «πήχη» στον Δήμο Πεντέλης χαμηλά, μόνο και μόνο επειδή οι ίδιοι αδυνατούν να σηκωθούν ψηλότερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet