Δ. Στεργίου-Καψάλης: «Νικητές είμαστε όλοι»
Πολιτική

Δ. Στεργίου-Καψάλης: «Νικητές είμαστε όλοι»

Μετά τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο συνδυασμός ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ο επικεφαλής του Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης προέβησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία ο δήμαρχος Πεντέλης ευχαριστεί τους δημότες που του χάρισαν αυτή τη νίκη και υπόσχεται να συνεχίσει να διοικεί τον Δήμο με διαφάνεια προς όφελος όλων των κατοίκων του Δήμου.

Παράλληλα, προσκαλεί σε γιορτή για τη νίκη την Παρασκευή 30 Μαΐου, στις 20:00 στην πλατεία Αγίου Γεωργίο, στα Μελίσσια.

EYXAΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ  

«ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ και οι κάτοικοί της όλοι…»  

Η «Δημοτική Συμμαχία» και ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ευχαριστούν τους Μελισσιώτες, τους Νεοπεντελιώτες και Πεντελιώτες για την ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης την επόμενη πενταετία, στον συνδυασμό και στον Δημήτρη Στεργίου-­Καψάλη, με ποσοστό 54,56% (73,8% Πεντέλη, 59,89% Ν. Πεντέλη και 47,6% Μελίσσια)  έναντι  του  ποσού 45,33% της  μείζονος μειοψηφίας.    

Για  την  αμέριστη  αυτή  στήριξη  και  εμπιστοσύνη  σας,  σας  ευχαριστούμε  και  σας  δηλώνουμε  ότι  «δεν  κάνατε  λάθος»!.  

Με βάση τις αρχές της καθαρότητας και ανθρωπιάς, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την πόλη και τους κατοίκους της, με  αισθήματα ευθύνης, εργατικότητας, αλληλεγγύης.

Η νέα διοίκηση από 1η Σεπτέμβρη 2014 θα συνεχίσει να είναι και πάλι η διοίκηση της νομιμότητας, της διαφάνειας, της προσφοράς προς τον πολίτη…    

Θα  είναι  η  διοίκηση  όλων  των  κατοίκων-­δημοτών του Δήμου μας.  

Σας  ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Για όσους μας ψήφισαν μα και για όσους δεν μας  ψήφισαν, ΝΙΚΗΤΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.! 

Η νικητήρια γιορτή του συνδυασμού μας θα γίνει την Παρασκευή 30/5, ώρα  20:00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Μελισσίων και είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι.    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet