Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Πεντέλη 2020
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Πεντέλη 2020

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, τη Δήλωση Κατάρτισης του συνδυασμού Πεντέλη 2020 Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική Πόλη για τις δημοτικές εκλογές και για τις τοπικές εκλογές στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, συνοδευόμενος από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Άντα Μπούσουλα.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 45, εκ των οποίων οι 26 είναι γυναίκες (57,78%) και μόλις οι 19 είναι άνδρες (42,22%). Από το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων οι 6 (13,5%) είναι κάτω των 30 ετών.

Οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι είναι 26 εκ των οποίων οι 13 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι 13 είναι άνδρες.

Ο Άγγελος Παλαιοδήμος δήλωσε:

«Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά που μέσα σε μόλις  τέσσερις μήνες το μήνυμα την ανανέωσης και της ένωσης δυνάμεων έγινε αποδεκτό από ένα μεγάλο πλήθος συμπολιτών μας που έσπευσε να συμμετάσχει στα  ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας. Είμαστε ήδη μια νέα μεγάλη, ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και ακηδεμόνευτη αυτοδιοικητική δύναμη, που έχουμε όραμα για τον τόπο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, αλλά κυρίως έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να το υλοποιήσουμε. Οι δημότες μετά από πολλά χρόνια έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν θετικά και όχι τιμωρητικά όπως έκαναν στις προηγούμενες δύο αυτοδιοικητικές αναμετρήσεις. Στις 26 Μαΐου αναμετράται το νέο, με το παλιό, το κομματικό και το κηδεμονευόμενο. Μένουν λίγες ακόμα μέρες για να γίνει η μεγάλη ανατροπή του τελματωμένου αυτοδιοικητικού σκηνικού του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet