ΚΟΒ Μελισσίων – Πεντέλης: Τι δουλειά είχε ο Παναγιώταρος στην πίτα του Εθελοντικού Κλιμακίου;
Πολιτική

ΚΟΒ Μελισσίων – Πεντέλης: Τι δουλειά είχε ο Παναγιώταρος στην πίτα του Εθελοντικού Κλιμακίου;

Για «ύποπτες σχέσεις της διοίκησης Στεργίου με τους ναζιστές» κάνει λόγο η ΚΟΒ Μελισσίων – Πεντέλης, με αφορμή την πρόσφατη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, όπου -όπως καταγγέλλει η Οργάνωση Βάσης του ΚΚΕ, παρέστη και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Μελισσίων – Πεντέλης αναφέρει:

Μετά τα «σκάνδαλα των λευκωμάτων» ακόμα ένα «σκάνδαλο» έρχεται να αποδείξει τα πολυδιαφημιζόμενα «ήθος και αποτελεσματικότητα» της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης.

Τα ερωτηματικά για τις ύποπτες σχέσεις της διοίκησης Στεργίου με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, για τις διασυνδέσεις επιχειρηματιών της περιοχής με τον Δήμο και το εγκληματικό μόρφωμα υπάρχουν εδώ και καιρό. Ήρθε να τα επιβεβαιώσει η παρουσία του Παναγιώταρου, του υπόδικου χρυσαυγίτη βουλευτή, στην κοπή της πίτας του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης (επίτιμος πρόεδρος του οποίου είναι ο Στεργίου) την Παρασκευή 9 Φλεβάρη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώταρος είναι αυτός που είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την επιχείρηση «εκκαθάρισης» του Περάματος από τους κομμουνιστές το 2013, λίγες μόλις ημέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Καταγγέλλουμε τον δήμαρχο που χαιρέτισε σε αυτήν την εκδήλωση και την «έντυσε» με τις χορηγίες του. Θα έπρεπε να ντρέπεται που δημόσια αποδέχεται σε τέτοιες εκδηλώσεις υπόδικους, ανθρώπους της νύχτας, φασίστες που σπέρνουν το δηλητήριο του ναζισμού, του ρατσισμού, μαχαιροβγάλτες στην υπηρεσία των επιχειρηματιών. Ευθύνες έχουν και οι παριστάμενοι πολιτικοί παράγοντες, δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές νυν και πρώην, αλλά και στρατιωτικοί, που δεν έβγαλαν «κιχ» για την παρουσία του υπόδικου ναζιστή ως «συνδαιτημόνα» τους. Φτάνει με το ξέπλυμα των χρυσαυγιτών.

Καλούμε τους εργαζόμενους τις περιοχής μας και όσους ασπάζονται καλοπροαίρετα τις αξίες του εθελοντισμού να μην επιτρέψουν την καπηλεία των προσπαθειών τους από τους χιτλερικούς. Η Πολιτική Προστασία, οι ομάδες Εθελοντών, οι «κοινωνικές δομές», ο αγώνας των ανθρώπων αυτών δεν επιτρέπεται να προσφέρεται για την υποκριτική δημαγωγία της Χρυσής Αυγής, που από τη μια ψηφίζει τα πάντα υπέρ των εφοπλιστών και των εργολάβων στη Βουλή και από την άλλη πουλάει «φιλολαϊκό» προφίλ.

Η Κ.Ο. Μελισσίων – Πεντέλης του ΚΚΕ πρωτοστατεί και καλεί σε απομόνωση της εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Δεν θα επιτρέψουμε το ξέπλυμά τους.

Υ.Γ..: Λίγα μέτρα από τον χώρο της εκδήλωσης στέκεται το μνημείο των 14 κομμουνιστών από την Πεντέλη που εκτελέστηκαν από τους χιτλερικούς στην Καισαριανή. Είναι πρόκληση προς τους απογόνους των εκτελεσθέντων, προς όλους τους εργαζόμενους,  να πατάνε το πόδι τους στην Πεντέλη «οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και  των δοσίλογων»…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet