Μπροστά Μαζί προς συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου: Έχει και το θράσος τα όριά του
Πολιτική

Μπροστά Μαζί προς συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου: Έχει και το θράσος τα όριά του

«Έχει και το θράσος τα όριά του» τονίζει η παράταξη Μπροστά Μαζί προς τη συνδιοίκηση της δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά και του επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020, Άγγελου Παλαιοδήμου, σχετικά με ανάρτηση της δημάρχου για την καθαριότητα στον Δήμο.

Συγκεκριμένα, μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης όπου συζητήθηκε το θέμα ανάθεσης υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου σε ιδιώτες, και αφού η σχετική εισήγηση της διοικούσας παράταξης καταψηφίστηκε, η δήμαρχος ανήρτησε σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο επισήμανε ότι «η πλειοψηφία ψήφισε έτσι ώστε η πόλη να παραμείνει βρώμικη».

Με αφορμή την ανάρτηση αυτή, η παράταξη Μπροστά Μαζί, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου έβγαλε ανακοίνωση για «κάποιους»  που θέλουν την πόλη βρώμικη… Έχει και το θράσος τα όριά του.

Όταν προεκλογικά έλεγαν σε πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης πως ΔΕΝ χρειάζονται ιδιώτες στην καθαριότητα, τότε ήθελαν την ψήφο των εργαζομένων και το έπαιζαν εργατοπατέρες.

Επειδή όμως και οι δύο είναι πολύ νέοι στην Αυτοδιοίκηση και δεν έχουν καμία εμπειρία, θα τους θυμίσουμε πως το άρθρο 178 του νέου νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα», που καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση καθώς και μια δημοτική σύμβουλος της παράταξης της Συμπολιτείας, μιλά για πρόσληψη ιδιωτών ΧΩΡΙΣ αιτιολογία από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, αλλά και να εγκρίνεται χωρίς την πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση της συνδιοίκησης Κεχαγιά – Παλαιοδήμου θέλει να ρίξει για μια ακόμη φορά την μπάλα στην εξέδρα, ενώ θα ήταν καλύτερα να μας πουν για τα ακόλουθα:

1. Μετάνιωσαν που έκλεισαν τα δύο νομικά πρόσωπα;

2. Μετάνιωσαν που κατήργησαν τους τοπικούς αντιδημάρχους και οι πόλεις είναι πιο βρώμικες από ποτέ;

3. Μετάνιωσαν που έδωσαν απευθείας ανάθεση τον ανύπαρκτο χριστουγεννιάτικο στολισμό (24.800 ευρώ) σε εταιρεία catering;

4. Μετάνιωσαν που αναθέτουν νομικές υποθέσεις του Δήμου σε δικούς τους δικηγόρους;

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως οι συμπολίτες μας μετάνιωσαν που τους ψήφισαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet