Οι δηλώσεις των… μονομάχων πριν την κρίσιμη αναμέτρηση
Πολιτική

Οι δηλώσεις των… μονομάχων πριν την κρίσιμη αναμέτρηση

Λίγες ώρες πριν στηθούν οι κάλπες για την κρίσιμη αναμέτρηση στον Δήμο Πεντέλης, ανάμεσα στον νυν δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ) και τον υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη Γραφάκο (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ) το enypografa.gr επικοινώνησε με τους δύο… μονομάχους και τους ζήτησε να απαντήσουν στα εξής δύο ερωτήματα:  1ον) Ανάμεσα σε τι έχουν να επιλέξουν οι Πεντελιώτες ψηφοφόροι την προσεχή Κυριακή και 2ον) ποια είναι τα προγνωστικά τους για την αναμέτρηση της 25ης Μαΐου.

Ο κ. Δ. Στεργίου-Καψάλης απάντησε λακωνικά στο πρώτο ερώτημα αναφέροντας ότι “την προσεχή Κυριακή οι Πεντελιώτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ μίας διοίκησης καθαρότητας και ανθρωπιάς και μίας διοίκησης κακοδιαχείρισης και κακοχαρακτήρων”.

Σε ό,τι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα ανέφερε ότι η παράταξή του θα κερδίσει τον Δήμο με ποσοστό 60% έναντι 40% του αντιπάλου του, ενώ στο ερώτημα εάν πιστεύει ότι θα κερδίσει το “στοίχημα” και στη Δ.Ε. Μελισσίων απάντησε: “Το στοίχημα το κέρδισα από την πρώτη Κυριακή που διπλασίασα το ποσοστό του συνδυασμού. Αν, τώρα, την προσεχή Κυριακή το τριπλασιάσω αυτό θα το δείξει η κάλπη…”. 

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μ. Γραφάκος ανέφερε σε ό,τι αφορά το διακύβευμα των εκλογών: “Οι πολίτες θα επιλέξουν εάν θα συνεχίσουν να έχουν μία διοίκηση αδράνειας και οπισθοδρόμησης σε κρίσιμα θέματα για την πόλη όπως τα περιβαλλοντικά, τα πολεοδομικά, οι κοινωνικές υποδομές, η απορρόφηση πόρων από το ΕΣΠΑ ή θα γυρίσουν ουσιαστικά σελίδα, επιλέγοντας μία διοίκηση που θα παλέψει για να κερδίσει το χαμένο έδαφος, να κάνει την Πεντέλη έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο και πρωτίστως θα βάλει οριστικά τέλος στα επιχειρηματικά σχέδια που έχουν βάλει στο μάτι το Πεντελικό, είτε μέσω των φωτοβολταϊκών πάρκων, είτε μέσω εργοστασίων αεριοποίησης, είτε μέσω οποιουδήποτε νέου project πιθανότατα προκύψει στο μέλλον…”.

Αναφορικά με τις προβλέψεις του για τον επαναληπτικό γύρο των εκλογών, ο κ. Μ. Γραφάκος δήλωσε ότι “με βάση τα στοιχεία  και τις ενδείξεις που έχουμε, η πόλη την προσεχή Κυριακή γυρίζει σελίδα , φέρνοντας τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στο τιμόνι του Δήμου”. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet