Πραγματοποιήθηκε η λογοδοσία του δημάρχου Πεντέλης για το 2013
Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε η λογοδοσία του δημάρχου Πεντέλης για το 2013

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, σε ανοιχτή συνεδρίαση, η λογοδοσία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη για το έτος 2013.

Στον ετήσιο απολογισμό της δημοτικής αρχής για το 2013 ο δήμαρχος Πεντέλης σημείωσε ότι έγιναν πράξη οι βασικές αρχές της προηγούμενης διοίκησής του και δήλωσε ότι πλέον «θα εστιάσει στο όραμα και τη στρατηγική της νέας θητείας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ο Δήμος Πεντέλης – Μοντέλο Απολογισμού Δημάρχου»

Ως θεσμική μα και ηθική υποχρέωση που κάθε αιρετός πρέπει να τηρεί εφόσον σέβεται τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν, ο δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, πραγματοποίησε τον ετήσιο απολογισμό του σε δημόσια συνεδρίαση, όπως ανελλιπώς τηρεί στα 16 χρόνια θητείας του, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου το απόγευμα, σε ένα γεμάτο πολίτες κλειστό Γυμναστήριο του Λυκείου Μελισσίων.

Ο δήμαρχος εκφώνησε την ομιλία του η οποία παρουσιάστηκε και σε οπτικοακουστικό και σε έντυπο υλικό για τους πολίτες, με αντίστοιχα ανά διεύθυνση στοιχεία υπογεγραμμένα από τους διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου μας, οι οποίοι ήταν παρόντες στη συνεδρίαση.

«Η χρονιά που πέρασε σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας τετραετίας, της πρώτης τετραετίας διοίκησης του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης που άλλαξε πλήρως το αυτοδιοικητικό πλαίσιο θεσμικά και λειτουργικά στην περιοχή μας και στην Ελλάδα ευρύτερα. Κάνοντας πράξη τις βασικές μας αρχές για λιτότητα στην εξουσία, εργατικότητα, ανθρωπιά, διαφάνεια και τιμιότητα, με δίκαιο και παράδειγμα στη διοίκησή μας, χωρίς τίποτα να αφήνουμε στην τύχη, πάντοτε με ανοιχτές πόρτες από τις 06:00 το πρωί, συνεχίζουμε εστιάζοντας στο όραμα και τη στρατηγική της νέας μας θητείας…».

Η αντιπολίτευση ήταν και φέτος απούσα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, σε μία θεσμοθετημένη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου πλήρους έκφρασης δημοκρατίας, όπου οι δήμαρχοι απολογούνται και οι πολίτες έχουν τον λόγο να εκφέρουν γνώμη και κριτική άποψη…

Δείτε τη Λογοδοσία του δημάρχου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet