Στον συνδυασμό Μπροστά Μαζί η Ζαχαρένια Νικολαΐδη – Κρασσά
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στον συνδυασμό Μπροστά Μαζί η Ζαχαρένια Νικολαΐδη – Κρασσά

Τη Ζαχαρένια Νικολαΐδη – Κρασσά υποδέχεται η δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί. Πρόκειται, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της, για «μια νέα γυναίκα που, ως παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ημερήσια φροντίδα παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, αλλά και στον ευαίσθητο τομέα της Πολιτικής Προστασίας ως εθελόντρια».

Ο επικεφαλής της παράταξης Λευτέρης Κοντουλάκος, συνεχίζοντας τις επαφές του με ενεργούς πολίτες του Δήμου Πεντέλης, καλωσορίζει τη Ζαχαρένια Νικολαΐδη – Κρασσά, η οποία είναι το 3ο νέο μέλος στον συνδυασμό προερχόμενο από την παράταξη της Δημοτικής Συμμαχίας. «Είναι ξεκάθαρο πλέον στους συμπολίτες μας πως η καθαρή φωνή μας, η γνώση μας για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, είναι ο λόγος για να συμπορευτούν μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι και με την παρουσία της συμπολίτισσάς μας Ζαχαρένιας Νικολαΐδη – Κρασσά  γινόμαστε πιο δυνατοί» αναφέρει χαρακτηριστικά η παράταξη Μπροστά Μαζί..

Ποια είναι η Ζαχαρένια Νικολαΐδη – Κρασσά

Η Ζαχαρένια Νικολαΐδη – Κρασσά αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο της Ελληνικής Παιδείας και σπούδασε Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και Ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες. Η μεταπτυχιακή της εργασία ήταν με θέμα «Αυτιστική διαταραχή και άλλες διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές στην παιδική ηλικία».

Επί χρόνια ήταν εθελόντρια στο Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

Από το 1986 είναι κάτοικος Μελισσίων.

«Συμπορεύομαι με τον Λευτέρη Κοντουλάκο και τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί για τις σταθερές θέσεις τους στα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης και για την καθαρότητα τους. Ο ευαίσθητος τομέας των παιδιών με ειδικές ανάγκες έχεις πολλές ελλείψεις στον Δήμο μας. θέλω να βοηθήσω με τις γνώσεις μου ώστε να επιλυθούν όσα περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζουν» δήλωσε η ίδια.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet