Το εκλογικό κέντρο της εγκαινίασε η Πεντέλη 2020
Πολιτική

Το εκλογικό κέντρο της εγκαινίασε η Πεντέλη 2020

Το εκλογικό κέντρου του εγκαινίασε ο συνδυασμός Πεντέλη 2020, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Άγγελο Παλαιοδήμο, το Σάββατο 13 Απριλίου.

Την εκδήλωση προλόγισε η δημοτική σύμβουλος και υποψήφια Άντα Μπούσουλα-Χάνου, η οποία τόνισε ότι «μέσα από την ένωση δυνάμεων με τον Άγγελο Παλαιοδήμο κοιτάζουμε το μέλλον με όραμα και σχέδιο για την επόμενη δεκαετία». Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους δημότες που, μέσα σε 2,5 μήνες, «αγκάλιασαν αυτό το νέο εγχείρημα και έστειλαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου το μήνυμα της ανανέωσης».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε ότι «η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί προάγγελο νίκης». Τόνισε με έμφαση ότι «έχει πια εμπεδωθεί σε όλους ότι ο συνδυασμός Πεντέλη 2020  είναι το μόνο νέο, ακομμάτιστο, ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο σχήμα, που αποτελείται από ένα μεγάλο πλήθος άξιων ανθρώπων που συμμετέχουν στο πιο δυνατό ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών και που έχει ως όραμα να κάνει την Πεντέλη μέσα στην επόμενη δεκαετία μια πράσινη, έξυπνη και δημοκρατική πόλη. Μια πράσινη πόλη που θα σχεδιαστεί και αναπτυχθεί στη στη βάση των αρχών και µεθόδων της βιώσιµης και αειφόρου ανάπτυξης. Μια έξυπνη πόλη που θα κάνει εκτενή και έξυπνη  χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, προκειµένου να γίνουν οι υποδοµές και οι κρίσιµοι τοµείς της ευφυέστεροι και αποδοτικοί για τη βελτίωση της καθηµερινής ζωής των κατοίκων. Μια πόλη που θα μετασχηματιστεί σε μία αλληλέγγυα, ασφαλής, ενεργή, διαδραστική και συµµετοχική κοινότητα».

Τελειώνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τη μεγάλη ομάδα υποψηφίων και συνεργατών του συνδυασμού και ζήτησε από όλους του παρευρισκόμενους να συνδράμουν με όλη τους τη δύναμη σε αυτή την προσπάθεια, «ώστε στις 26 Μαΐου η Πεντελη 2020 να είναι η δύναμη ανανέωσης στον Δήμο Πεντέλης».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Νίκος Κωστόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Β3 Τομέα Αθήνας και πρώην γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Νικολαράκος Γιάννης, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής Αναγνωστοπούλου Μαργαρίτα, ο αντιπρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής της Ν.Δ. Καρβουνάκης Γιώργος, το μέλος της Ε.Γ. και του Π.Σ. των Οικολόγων-Πράσινων Νικολακόπουλος Τάκης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  με την Νέα Αρχή για την Αττική Κοσμάς Δημήτρης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής Κόκκαλης Ηλίας και Παπανδρέου Έλενα, ο τοπικός σύμβουλος Νέας Πεντέλης Πανδράς Άγγελος, ο τοπικός σύμβουλος Μελισσίων Φραντζής Απόστολος, ο προϊστάμενος το Ι.Ν. Ζ. Πηγής π. Θεόδωρος Φωτιάδης, ο τ. δ/ντής του Λυκείου Μελισσίων Μελισσάρης Χαράλαμπος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ», Ζευγώλης Βασίλης, ο πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ, Παντελής Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος, ο αναπληρωτής πρόεδρος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, Νίκος Κούνιδας, ο διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος ΟΑΚΑ, Σάκης Σαραντάρης, ο διευθυντής του Γυμνασίου Πεντέλης, Ζαφειρόπουλος Βασίλης, ο στρατηγός ε.α. Τόιλος Χρήστος, η πρώην δημοτική σύμβουλος Μελισσίων και πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου, Ασμανίδου-Ίτσιου Χρύσα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet