Άλλαξε χέρια η αντιδημαρχία Νέας Πεντέλης
Πολιτική

Άλλαξε χέρια η αντιδημαρχία Νέας Πεντέλης

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων αντιδημάρχου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης από τον Ελευθέριο Κοντουλάκο στον Γεώργιο Μουαμελετζή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Πεντέλης

Η τελετή ξεκίνησε με την ανάγνωση της με αρ. 1020/2015 απόφασης του δημάρχου Πεντέλης περί ορισμού αντιδημάρχου.

Ακολούθησε χαιρετισμός του αποχωρούντα αντιδημάρχου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Ελευθέριου Κοντουλάκου, ο οποίος και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πεντέλης  για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, δήλωσε πως «θα συνεχίσει να στηρίζει τις αρχές και τις αξίες της διοίκησης» και έκλεισε κάνοντας μία σύντομη αναφορά στη δραστηριότητα της θητείας του.

Στη συνέχεια ο παραλαβών αντιδήμαρχος Γεώργιος Μουαμελετζής δήλωσε έτοιμος να υπηρετήσει με συνέπεια και ευθύνη το έργο που του ανατέθηκε.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους, ευχαρίστησε τον παραδίδων αντιδήμαρχο για το έργο και την προσφορά του και ευχήθηκε στον παραλαβόντα μια άξια θητεία βασισμένη στις αρχές της διοίκησης. Τόνισε δε μεταξύ άλλων: «… Η διοίκηση είναι πρόληψη, πρόβλεψη έλεγχος … έλεγχος, τίποτα στην τύχη. Διοίκηση με δίκαιο και παράδειγμα. Θα πρέπει πάντα να χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια , αλτρουισμό, αγάπη για τον Άνθρωπο εργατικότητα και αίσθημα ευθύνης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet